Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel eviniz güle güle oturun :))
eviniz güzel ve ferah, hele bebek odası mobilyalarınıza bayıldım... iyi günlerde oturun
güle güle otur bu ev kaç metre kare burdan baya büyük gözüküyo ve içinid gayet ferah döşemişsin begendım
teşekkr ederm cnm evim net 165 m2 şmdlk bze yetior ama çoluk çocuk kalabalıklaşnca braz zorlanabilirz :) evimi böle döşedğm içn çok eleştri aldım başlarda.yani gençsn ne dye böle b ev döşüosun insan braz renkli cıvıl cıvıl döşer fln dye ama ben klasik renklerden vazgeçemiorum maalesf.hala da çok eksiklerm var tabiki.çnkü kullandğm çoğu aksesuar pek benlik olmasa da sırf hediye oldğu için koymka zorunda kaldğm şeyler:)) zamanla herşy yerli yerine oturur dye düşünüorum....
teşekkr ederm cnm evim net 165 m2 şmdlk bze yetior ama çoluk çocuk kalabalıklaşnca braz zorlanabilirz :) evimi böle döşedğm içn çok eleştri aldım başlarda.yani gençsn ne dye böle b ev döşüosun insan braz renkli cıvıl cıvıl döşer fln dye ama ben klasik renklerden vazgeçemiorum maalesf.hala da çok eksiklerm var tabiki.çnkü kullandğm çoğu aksesuar pek benlik olmasa da sırf hediye oldğu için koymka zorunda kaldğm şeyler:)) zamanla herşy yerli yerine oturur dye düşünüorum....
bebek odasına bayıldım hepsi ayrı ayrı güzel canım bebek odasının daha ayrıntılısı yokmuydu fikir olurdu banada:))) saglıklı mutlu otur evinde:)