Hanımlar burası da benim evim....

ELZBDE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
265
4
46
39
İçel Mersin
$03052012337.webp$03052012354.webp$03052012353.webp$03052012349.webp$03052012348.webp$03052012347.webp$03052012346.webp$03052012345.webp$03052012344.webp$03052012343.webp$03052012340.webp$03052012341.webp$03052012338.webp$03052012359.webp

Son düzenleme:
eviniz güzel ve ferah, hele bebek odası mobilyalarınıza bayıldım... iyi günlerde oturun

eviniz güzel ve ferah, hele bebek odası mobilyalarınıza bayıldım... iyi günlerde oturun

çok teşekkrler bebek odasına halı ve perdeye henüz karar veremedm.krem renkte mobilya aldğm için pembe çok basit duruyor.aslında en güzel yakışan nar çiçeği :)) ama o da ne alaka..baya kararsız kaldım

Mutfak önemlidir bana göre ve sizin mutfağınızın ortamı da çok sıcak görünüyor. Lezzetli yemekler yapmanız dileklerimle :)

güle güle otur bu ev kaç metre kare burdan baya büyük gözüküyo ve içinid gayet ferah döşemişsin begendım

güle güle otur bu ev kaç metre kare burdan baya büyük gözüküyo ve içinid gayet ferah döşemişsin begendım

teşekkr ederm cnm evim net 165 m2 şmdlk bze yetior ama çoluk çocuk kalabalıklaşnca braz zorlanabilirz :) evimi böle döşedğm içn çok eleştri aldım başlarda.yani gençsn ne dye böle b ev döşüosun insan braz renkli cıvıl cıvıl döşer fln dye ama ben klasik renklerden vazgeçemiorum maalesf.hala da çok eksiklerm var tabiki.çnkü kullandğm çoğu aksesuar pek benlik olmasa da sırf hediye oldğu için koymka zorunda kaldğm şeyler:)) zamanla herşy yerli yerine oturur dye düşünüorum....

ba-yıl-dım çok ama çok güzel bir ev,mobilyalar da öyle.mutfağa bittim zaten orda yatar kalkarım herhalde ben olsam :1::1:

güle güle oturun eviniz çok güzelllll
Hep mutlu güzel günlerinizz güzel hatıralarnız olsun evinizde inş.

eviniz guzel ve ferah gule gule oturun. yalnız keşke guzel bir tv unitesi alıp o salonun şıklığını tamamlasaydınız. ne bileyim boyle bir salonum varken küçük oturma odasında oturmam ben şahsen

bende çok beğendim evinizi..eşyalar çok güzel ve ferah olmuş..her birinin markasını merak ettim..bebek odasının salon takımının.mutfaktaki köşenin.
mutfak oturma odası niyetine iken siz bu şekilde mi döşediniz.

eviniz çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin mutfagınız tam benim istedim ölçülerde :D:D:D:52:

teşekkr ederm cnm evim net 165 m2 şmdlk bze yetior ama çoluk çocuk kalabalıklaşnca braz zorlanabilirz :) evimi böle döşedğm içn çok eleştri aldım başlarda.yani gençsn ne dye böle b ev döşüosun insan braz renkli cıvıl cıvıl döşer fln dye ama ben klasik renklerden vazgeçemiorum maalesf.hala da çok eksiklerm var tabiki.çnkü kullandğm çoğu aksesuar pek benlik olmasa da sırf hediye oldğu için koymka zorunda kaldğm şeyler:)) zamanla herşy yerli yerine oturur dye düşünüorum....

Eviniz çok güzel güle güle oturun,
165 m2de 2 kişi yaşıyorsunuz şu an değil mi?

klasik sevmem normalde ama senınkılere bayıldım gayet ölçülü kullanmıssın herseyi göz yoran birşey yok ...önemli olan esyaları dogru kullanmak ki sen basarmısın ...

Ya ben beyaz mobilyalardan hep tırsmışımdır temizliği konusunda.yinede evine bayıldımmm rabbim sağlıkla oturmanı nasip etsin inş.merakımı bağışla kiramı kendi evinizmi.rabbim herkese böyle geniş ev nasip etsin.bende çoluk cocuğu sevdiğim için eviminde geniş olmasını çok istyorum.

evimizn dha çok eksiği var o yüzden zamanla tamalanack şeyler çok...salona tv ünitesi yaptrcm inşallah.mutfak dolapları salon ve yatak odamı kısacası oturma odam hariç hçbşyi eşim beğenmio :) mutfak dolaplarını komple süt beyaz yaptrmak istio ama onu da ben istemiorum.böle sıcak renkleri seviorum çnkü.salona tv ünitesi ve mutfağa da pencere altına kdr dolabı uzatmak istiorum en azndan oradaki tvmde öle küçück b sehpa üzernden kalkmş olur.böle dağınk duruyor sevmiorumm :)

Back
X