- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok şükür çok sağol...Kesen olması gerektiği gibi canım şuan bir sorun yok
Hiç dert etme kuzum Güzel bir hamilelik gecirmen dileğiyleAy çok şükür çok sağol...
Son adet tarihime göre 6 haftalık 2 günlük olması gerekiyor ama doktor 5 haftalık 1 günlük dedi geç döllenme olabilir dediHafta ve gün usgde kese boyuna göre yazar zaten. Bebek görünmeye başlayınca da onu ölçecek. Son adet tarihine göre bir hafta hesabı daha yapar, haftasıyla uyumlu ya da 1 hafta önde, 3 gün geride vs der. Ki bunlar geç ya da erken döllenmeden de kaynaklanabilir.
Tamam, o kese boyuna göre söylemiş haftasını. Sıkıntı yokSon adet tarihime göre 6 haftalık 2 günlük olması gerekiyor ama doktor 5 haftalık 1 günlük dedi geç döllenme olabilir dedi
Katılıyorum arkadaşa. Bence de o raporu kaldırın. Aksi takdirde yasal yollara başvurulabilir.Daha 19 yaşındasınız, imla kurallarını bilmiyorsunuz. Doktorunuzun adını afişe edip kötülüyorsunuz ortada bir şey yokken. Bence o raporum fotoğrafını kaldırın.
Ay sizi ne ilgilendiriyor avukat kesiliyorsun ? İlgilenmediğini söyledim bu kadar işinize bakın...Daha 19 yaşındasınız, imla kurallarını bilmiyorsunuz. Doktorunuzun adını afişe edip kötülüyorsunuz ortada bir şey yokken. Bence o raporum fotoğrafını kaldırın.
Ya pardon da doktor ultrasonla bakması 1 dakika bile sürmedi ne soru sordurdu ne birşey üstüme çekip soru sorayım dedim ben giyene kadar çıkmış gitmiş odadan şok oldum folik asit gilan yazmıyıcakmısınız dedim sekretere bu ne ilgisizliktir ya. Halden anlamıyorsunuz bari boş boş yorum yapmayın! Vuruluyorsa vurulsun.Katılıyorum arkadaşa. Bence de o raporu kaldırın. Aksi takdirde yasal yollara başvurulabilir.
Ne diyorsun sen pardon ? Ne halden anlamaması ? Sadece sen mi hamilesin acaba da kimse beni anlamıyor diye dem vuruyorsun ? Zaten sadece kese var . Ona saatlerce bakmasını mı istiyorsun doktorun? Aşırı ilgi istiyorsan özel hastaneye git. Devlet hastanelerinin ne kadar kalabalık olduğunu herkes biliyor. Fazla ilgi beklemeyeceksin. Burada sana abla nasihati ettik. Yaşının küçüklüğün ve cahilliğine veriyorumYa pardon da doktor ultrasonla bakması 1 dakika bile sürmedi ne soru sordurdu ne birşey üstüme çekip soru sorayım dedim ben giyene kadar çıkmış gitmiş odadan şok oldum folik asit gilan yazmıyıcakmısınız dedim sekretere bu ne ilgisizliktir ya. Halden anlamıyorsunuz bari boş boş yorum yapmayın! Vuruluyorsa vurulsun.
Ay sizi ne ilgilendiriyor avukat kesiliyorsun ? İlgilenmediğini söyledim bu kadar işinize bakın...
Doktor kendi mi dedi canım 6 mm diye ben ultrasona baktım ama terimlerden anlamadığım için soruyorumKesenin ölçüsüyse sizce iyi mi 5 haftaya göre? 6 mm yazıyor ama anlamadım pek. Doktor sadece böyle gösterdi içinde bebek var mı yolk kesesi var mı göremiyorum anlamadım?