• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar burada yazan kesenin ölçüsü mü?

dilanguness

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
231
95
13
23
Kesenin ölçüsüyse sizce iyi mi 5 haftaya göre? 6 mm yazıyor ama anlamadım pek. Doktor sadece böyle gösterdi içinde bebek var mı yolk kesesi var mı göremiyorum anlamadım?

Eklentiler

• 3E514E42-A828-46A2-9AD8-C029B44A6DF2.jpeg
    3E514E42-A828-46A2-9AD8-C029B44A6DF2.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: Z P
Hafta ve gün usgde kese boyuna göre yazar zaten. Bebek görünmeye başlayınca da onu ölçecek. Son adet tarihine göre bir hafta hesabı daha yapar, haftasıyla uyumlu ya da 1 hafta önde, 3 gün geride vs der. Ki bunlar geç ya da erken döllenmeden de kaynaklanabilir.

Hafta ve gün usgde kese boyuna göre yazar zaten. Bebek görünmeye başlayınca da onu ölçecek. Son adet tarihine göre bir hafta hesabı daha yapar, haftasıyla uyumlu ya da 1 hafta önde, 3 gün geride vs der. Ki bunlar geç ya da erken döllenmeden de kaynaklanabilir.
Son adet tarihime göre 6 haftalık 2 günlük olması gerekiyor ama doktor 5 haftalık 1 günlük dedi geç döllenme olabilir dedi

Bir sorun olsa söylerdi illa ki. Keşke doktora sorsaydınız yolk kesesini bebeği :)
5 haftalık kalp atışı bile yokken ultrasona girmek zaten anlamsız. Söylenmesi gereken şeyleri söylemiş geç döllenme demiş. Folik asidini de verdiyse 5 haftalıkken yapacak çok bir şey yok..

Daha 19 yaşındasınız, imla kurallarını bilmiyorsunuz. Doktorunuzun adını afişe edip kötülüyorsunuz ortada bir şey yokken. Bence o raporum fotoğrafını kaldırın.

Katılıyorum arkadaşa. Bence de o raporu kaldırın. Aksi takdirde yasal yollara başvurulabilir.
Ya pardon da doktor ultrasonla bakması 1 dakika bile sürmedi ne soru sordurdu ne birşey üstüme çekip soru sorayım dedim ben giyene kadar çıkmış gitmiş odadan şok oldum folik asit gilan yazmıyıcakmısınız dedim sekretere bu ne ilgisizliktir ya. Halden anlamıyorsunuz bari boş boş yorum yapmayın! Vuruluyorsa vurulsun.

Ya pardon da doktor ultrasonla bakması 1 dakika bile sürmedi ne soru sordurdu ne birşey üstüme çekip soru sorayım dedim ben giyene kadar çıkmış gitmiş odadan şok oldum folik asit gilan yazmıyıcakmısınız dedim sekretere bu ne ilgisizliktir ya. Halden anlamıyorsunuz bari boş boş yorum yapmayın! Vuruluyorsa vurulsun.
Ne diyorsun sen pardon ? Ne halden anlamaması ? Sadece sen mi hamilesin acaba da kimse beni anlamıyor diye dem vuruyorsun ? Zaten sadece kese var . Ona saatlerce bakmasını mı istiyorsun doktorun? Aşırı ilgi istiyorsan özel hastaneye git. Devlet hastanelerinin ne kadar kalabalık olduğunu herkes biliyor. Fazla ilgi beklemeyeceksin. Burada sana abla nasihati ettik. Yaşının küçüklüğün ve cahilliğine veriyorum

Back