• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANIMLAR bunlara ihtiyacı olanınız veya tanıdığı cocuğu olan var mı?

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
elimde şu kalın masal kitapları varya onlardan bi iki tane boya kalemleri 5 6 tane boyama kitabı var caillou nun falan

bi ara loseve oyuncak yollayacaktım kendimce arkadaslarda duyunca bi iki kitap kalem aldılar
ama işte sınav dönemleriydi yollayamadım onun huzursuzlugu var içimde hala :43:

bunlarda elimde kaldı yegenlerim var ama olmaz cevremdede göremiyorum öyle

malum bu çocuk işleri pahalı hazır bende varken ihtiyacı olan var ise yollamak isterim?
size şart değil aracı da olabilirsinz maksat ihtiyac yerine ulasşnn :emir_bebek:

çok bişey degil belki ama ulaşanı mutlu eder umarım :16: :nazar:

ASLINDA HAZIR KONU AÇMIŞKEN AZ ONCE ODAMI DÜZENLEDİM ELİMCE BOLCA YGS LYS KİTAPLARI VAR COCUĞU SINAVA HAZIRLANAN VEYA 11. SINIFA GECEN VARSA YOLLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIM. GECEN YIL Kİ LİSE 3 KİTAPLARIM DURUYOR DERSANENİN SET OLARAK TERTEMİZ :)

BİR ÖĞRENCİ OLARAK KİTAP PİYASASINI EN İYİ BEN BİLİRİM. YAHU 30 DAN AŞAĞI KİTAP BULMAK ÇOK ZOR..

Son düzenleme:
Merhabalar. bence elindekilere talip olacak ve en ihtiyacı olan benim. köyde anasınıfı öğretmeniyim ve eksiklerimiz bitmiyor. çok fazla aile desteği de yok. o yüzden hikaye kitap kalem boya vs her türlü kırtasiye malzemesine ihtiyacımız var. yardımcı olursan sevinirim. hoşçakal....:46:

elimde şu kalın masal kitapları varya onlardan bi iki tane boya kalemleri 5 6 tane boyama kitabı var caillou nun falan

bi ara loseve oyuncak yollayacaktım kendimce arkadaslarda duyunca bi iki kitap kalem aldılar
ama işte sınav dönemleriydi yollayamadım onun huzursuzlugu var içimde hala :43:

bunlarda elimde kaldı yegenlerim var ama olmaz cevremdede göremiyorum öyle

malum bu çocuk işleri pahalı hazır bende varken ihtiyacı olan var ise yollamak isterim?
size şart değil aracı da olabilirsinz maksat ihtiyac yerine ulasşnn :emir_bebek:

çok bişey degil belki ama ulaşanı mutlu eder umarım :16: :nazar:

ASLINDA HAZIR KONU AÇMIŞKEN AZ ONCE ODAMI DÜZENLEDİM ELİMCE BOLCA YGS LYS KİTAPLARI VAR COCUĞU SINAVA HAZIRLANAN VEYA 11. SINIFA GECEN VARSA YOLLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIM. GECEN YIL Kİ LİSE 3 KİTAPLARIM DURUYOR DERSANENİN SET OLARAK TERTEMİZ :)

BİR ÖĞRENCİ OLARAK KİTAP PİYASASINI EN İYİ BEN BİLİRİM. YAHU 30 DAN AŞAĞI KİTAP BULMAK ÇOK ZOR..

ygs ve lys kitaplarını ben alabilirim

merhaba eğer kitaplar hala elinixdeyde biz üniversite olarka bir kitap kampanyası başlatık bize yadımcı olurmusunuz:26::26::26:

Back