- Konu Sahibi doktorcum_
elimde şu kalın masal kitapları varya onlardan bi iki tane boya kalemleri 5 6 tane boyama kitabı var caillou nun falan
bi ara loseve oyuncak yollayacaktım kendimce arkadaslarda duyunca bi iki kitap kalem aldılar
ama işte sınav dönemleriydi yollayamadım onun huzursuzlugu var içimde hala
bunlarda elimde kaldı yegenlerim var ama olmaz cevremdede göremiyorum öyle
malum bu çocuk işleri pahalı hazır bende varken ihtiyacı olan var ise yollamak isterim?
size şart değil aracı da olabilirsinz maksat ihtiyac yerine ulasşnn
çok bişey degil belki ama ulaşanı mutlu eder umarım
ASLINDA HAZIR KONU AÇMIŞKEN AZ ONCE ODAMI DÜZENLEDİM ELİMCE BOLCA YGS LYS KİTAPLARI VAR COCUĞU SINAVA HAZIRLANAN VEYA 11. SINIFA GECEN VARSA YOLLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIM. GECEN YIL Kİ LİSE 3 KİTAPLARIM DURUYOR DERSANENİN SET OLARAK TERTEMİZ :)
BİR ÖĞRENCİ OLARAK KİTAP PİYASASINI EN İYİ BEN BİLİRİM. YAHU 30 DAN AŞAĞI KİTAP BULMAK ÇOK ZOR..
bi ara loseve oyuncak yollayacaktım kendimce arkadaslarda duyunca bi iki kitap kalem aldılar
ama işte sınav dönemleriydi yollayamadım onun huzursuzlugu var içimde hala
bunlarda elimde kaldı yegenlerim var ama olmaz cevremdede göremiyorum öyle
malum bu çocuk işleri pahalı hazır bende varken ihtiyacı olan var ise yollamak isterim?
size şart değil aracı da olabilirsinz maksat ihtiyac yerine ulasşnn
çok bişey degil belki ama ulaşanı mutlu eder umarım
ASLINDA HAZIR KONU AÇMIŞKEN AZ ONCE ODAMI DÜZENLEDİM ELİMCE BOLCA YGS LYS KİTAPLARI VAR COCUĞU SINAVA HAZIRLANAN VEYA 11. SINIFA GECEN VARSA YOLLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIM. GECEN YIL Kİ LİSE 3 KİTAPLARIM DURUYOR DERSANENİN SET OLARAK TERTEMİZ :)
BİR ÖĞRENCİ OLARAK KİTAP PİYASASINI EN İYİ BEN BİLİRİM. YAHU 30 DAN AŞAĞI KİTAP BULMAK ÇOK ZOR..
Son düzenleme: