Hanımlar, bir derdim var

Bercemkaya

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2020
98
-12
26
İyi akşamlar hanımlar, yardımlarınıza ve tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Ben 24 yaşındayım öğretmenlik okuyorum ve bu yıl mezun olacağım bundan yaklaşık 4 sene önce aşık oldum ve sevdiğim adamla beraber oldum bu bekaret mevzusunu önceden dert edinemezken şuan bu konu öyle bir içime dert oldu ki durmadan bunu düşünüyorum kendimi pis ve aşağılık biri olarak görüyorum, hayatımın belkide en güzel olacak zamanlarını yasayamayacagim gibi geliyor hiç anne olamayacağım, hiç evlenemeyecegim gibi. Bu durumdan nasıl kurtulacağım? Kimseye anlatamıyorum kimseye bir şey söyleyemiyorum kendimi bomboş bir çukurun içinde görüyorum lütfen bana tavsiye verin bu durum bu psikoloji beni çok etkiliyor şuan kpss çalışıyorum çalışıp atanmak zorundayım ama inanın çalışamıyorum bile sürekli aklımda bu sorun var ben bakire değilim, kimse beni istemeyecek ben bunu ilerde karşımdaki insana nasıl açıklayacam gibi şuan ne ailem ne sevdiklerim yanımda çok yalnızım belki aranızda bana tavsiye verecek biri çıkar diye düşündüm ve yazmak istedim lütfen beni yargılamayın başınızı sisirdiysem de şimdiden özür dilerim.

Bekareti önemsemeyen birini bulacaksınız önemsemiyor diye yargılamıyorsa önemsiyor diyede yargılayamayız

Aslında harika bir adam turnusolu, kıymetini bilin.

Psikolojik yardım alın, hiç normal değil bu düşünceleriniz. Zamanında sevdiğiniz bir adamla içinizden gelen şeyler yaşamışsınız, kocaya saklayınca ne olacaktı? Kötü bir evliliğiniz olsaydı pişman olurdunuz, olanlar var, biliyorum.

Harika bir adam turnusolu kıymetini bilin derken ne demeye çalıştığınızı maalesef anlayamadım da?

dert edip üzülmeye değmez ki, daha açık fikirli bu tip konuları dert etmeyecek birileri mutlaka çıkar karşınıza.

Şimdi anladım teşekkür ederim
Lütfen böyle kendi kendinizi ezerek elin sığır sığır heriflerinin ağzına laf vermeyin. Onlar sizi yargılayacak konumda değil. Sizi seçecek konumda değil. İlk ilişkisini eskortla yaşamış, 3 dk da şelale olan, penis nasıl kullanılır, partnerine nasıl zevk verilir bilmeyen sığırlara verecek hesabınız yok.

2020’den beri sürekli bekaret ve hamilelik şüphesiyle ilgili konular açmışsınız. Bence bu konularda ciddi takıntılarınız var. Psikiyatriye gitmeden halledilecek gibi de durmuyor açıkçası.

Siz nasıl seviştiyseniz, ileride karşınıza çıkacak kişinin fanusta yaşadığını düşünmezsek o da birileriyle sevişmiştir ve sevişmeye de devam ediyordur.

Siz bile kendinizi 'pis ve aşağılık' biri olarak görüyorsanız başkalarının size bakış açısı farklı olmayacaktır. Öncelikle yaptığınız şey ayıp değil, utanılacak bir şey değil. Dünyanın her yerinde milyonlarca insan evlilik dışı ilişkiye giriyor hatta çocuk sahibi oluyor. Bu kafayla devam ederseniz, ileride hayatınıza girecek kişi de sizin kafa yapınızda olur. Siz kendinize 'aşağılık ve pis' muamelesi yaparsanız, o çok daha fazlasını yapar size. Tavsiyem bir psikolojik destek almanız. Ayrıca haberiniz var mıdır bilmiyorum ancak ilk cinsel ilişki sırasında kan gelmesi de şart değil. Vicdanen rahat edecekseniz hayatınıza girecek kişiye bundan bahsetmek zorunda değilsiniz. Yeterince kayganlaşmış ve ilişkiye hazırsanız zaten bir kanama olmaz. Bu yüzden çok takılmayın hayatınızı yaşayın. Evlenirsiniz de, anne de olursunuz, babaanne-anneanne de. Yeter ki siz beyninizdeki zardan kurtulun.

kişiden kişiye değişir bu erkeğin beklentisine kalmış her önüne geldiği kişiyle yatıp sonra bakire kız arıyorum diyenlerle zaten evlenmeyin ama tabi hiç cinsel ilişki yaşamamış bir erkek bakire bir kadın arayabilir bu hakkıdır. yani demek istediğim bu beklentiler kişiden kişiye değişir bence kendinizi bunun için strese sokmayın

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…