- 16 Mayıs 2020
- 98
- -12
- 26
- Konu Sahibi Bercemkaya
İyi akşamlar hanımlar, yardımlarınıza ve tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var. Ben 24 yaşındayım öğretmenlik okuyorum ve bu yıl mezun olacağım bundan yaklaşık 4 sene önce aşık oldum ve sevdiğim adamla beraber oldum bu bekaret mevzusunu önceden dert edinemezken şuan bu konu öyle bir içime dert oldu ki durmadan bunu düşünüyorum kendimi pis ve aşağılık biri olarak görüyorum, hayatımın belkide en güzel olacak zamanlarını yasayamayacagim gibi geliyor hiç anne olamayacağım, hiç evlenemeyecegim gibi. Bu durumdan nasıl kurtulacağım? Kimseye anlatamıyorum kimseye bir şey söyleyemiyorum kendimi bomboş bir çukurun içinde görüyorum lütfen bana tavsiye verin bu durum bu psikoloji beni çok etkiliyor şuan kpss çalışıyorum çalışıp atanmak zorundayım ama inanın çalışamıyorum bile sürekli aklımda bu sorun var ben bakire değilim, kimse beni istemeyecek ben bunu ilerde karşımdaki insana nasıl açıklayacam gibi şuan ne ailem ne sevdiklerim yanımda çok yalnızım belki aranızda bana tavsiye verecek biri çıkar diye düşündüm ve yazmak istedim lütfen beni yargılamayın başınızı sisirdiysem de şimdiden özür dilerim.