• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bir bakın :)

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
34
bu bir dert değil sizden yardım istiyorum. sevgilimle 1 aydan daha az bir sürede 1. yılımıza girceğiz inşallah. o gün çok özel olmasını istiyorum maddi ve manevi hediye hazırlamak istiyorum ama aklıma güzel bir fikir gelmiyor:( aranızda eminim değişik, erkek arkadaslarınızın hoşlandığı bir sürü şey yapan hanımlar vardır. bana da bir fikir verir misiniz ilk yılımız olduğu için daha çok önemsiyorum. erkek arkadasım 25 yaşında ve kısmetse önümüzdeki hafta işe girecek sizce takım elbise çok mu abes olur? aklıma şuan gelen bir fikirdi. yardımcı olursanız çok mutlu olurum teşekkür ederim.

Ay ne takim elbisesi yaaa.sanki sunnetlik cocuk giyindiriyon..hahahah.dur bi dusineyim.benimde aklima gelmedi.hahah

İlk yilimizda çekim yapmistim ben. Beraber gezdigimiz oturduğumuz bizim dediğimiz mekanlarda ona duygularimi anlatan bir video kaydi olmustu. Gözleri dola dola tesekkur etmişti sevdiğim. İyi bir hatira olarak kalacak bizde. Bunun gibi birşey yapabilirsin sende aklinda olsun.
Birde ellerimle anahtarlik yapmistim keçeden. Gelin ve damat penguen :)))
Ben hala kullanirim o anahtarligi

Saat al derim hep yaninda olur baktikca aklina dusersin belki
Bir kutu yap icine size ozel seyler koy resim olur not olur gul yaprakları olur sevdiginiz esya olur

Omur boyu sursun dileklerimle mutlu olun.

saati doğum günün
Saat al derim hep yaninda olur baktikca aklina dusersin belki
Bir kutu yap icine size ozel seyler koy resim olur not olur gul yaprakları olur sevdiginiz esya olur

Omur boyu sursun dileklerimle mutlu olun.

çok teşekkür ederim iyi duaların için. saati doğum gününde almıştım. kutuyu düşünüyorum bol bol not olan bi kutu :)

Ay ne takim elbisesi yaaa.sanki sunnetlik cocuk giyindiriyon..hahahah.dur bi dusineyim.benimde aklima gelmedi.hahah

işe yeni başlayacak ciddi bi işi olacak ve bu tarz şeyler alacağını söylüyordu bi anda aklıma bu geldi :)

Himmm.o zmn.guzelllll......

İlk yilimizda çekim yapmistim ben. Beraber gezdigimiz oturduğumuz bizim dediğimiz mekanlarda ona duygularimi anlatan bir video kaydi olmustu. Gözleri dola dola tesekkur etmişti sevdiğim. İyi bir hatira olarak kalacak bizde. Bunun gibi birşey yapabilirsin sende aklinda olsun.
Birde ellerimle anahtarlik yapmistim keçeden. Gelin ve damat penguen :)))
Ben hala kullanirim o anahtarligi

:) aslında çekim yapmak aklıma geldi ama sevdiceğimle ayrı şehirlerdeyiz ve benim bulunduğum şehirde çok bi hatıramız yok ama kısa bi yaşadıklarımızı hatırlatacak o buraya geldiğinde gittiğimiz yerleri çekip ona hatırlatma yapabilirim bu çok güzel bişey olur. telefon çekimi olur dimi sonrasında cdye mi yüklemiştin. biraz daha bahseder misin sen nasıl yapmıstın:)

Gömlek kravat kol düğmesi ve parfüm al bence gayet hoş olur

erkek parfümlerinden hiç anlamam önerebileceğin bir marka var mı?

Fullspeed var çok beğeniyorum.
Bir de lacoste'nin var çok kullanılan ağır bir kokusu kodunu bilmiyorum parfümeridekileri sorarsan bilirler erkeğe çok yakışıyor.

teşekkür ederim parfümeriye gidiceğime emin olabilirsiniz :):)

Seni çok aşmayacaksa bence cçokggüzel bir hediye olur canım takım

sevdiğim adama bütün naktimi harcayabilirim :) İnşallah kısa zamanda istediğim gibi bir şey bulabilirim

:) aslında çekim yapmak aklıma geldi ama sevdiceğimle ayrı şehirlerdeyiz ve benim bulunduğum şehirde çok bi hatıramız yok ama kısa bi yaşadıklarımızı hatırlatacak o buraya geldiğinde gittiğimiz yerleri çekip ona hatırlatma yapabilirim bu çok güzel bişey olur. telefon çekimi olur dimi sonrasında cdye mi yüklemiştin. biraz daha bahseder misin sen nasıl yapmıstın:)

Telefonla da olur tabi neden olmasin. Ben telefonumun cozunurlugune guvenemedigim icin arkadasimdan fotograf makinasini odunc almistim. O zamablar ogrenciydik rahatti tabi cd ye atip yurt arkasiyla gizlice dolabina yerlestirtmistim. :))
Sesin guzelse kendi sesinle ona muzik cd si de olusturabilirsin. Kayit edersin bilgisayara ordanda hoopp cd ye. Resimlerinizle guzel bir kapakda yapilabilir. Ben bunu coj istemistim ama sesim cok kotu

Back