Hanimlar bilgisi olan banada yardim etsin

Semosumm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.841
7.806
40
Merhabalar oncelikle hanimlar benim sole bi sorunum var hergun abdest aldigimdan dolayi yuzumde bir deyisik odlu nasil anlatsam bilemedim hangi kelimelerle sanki bole yuzum kabuk baglamis gibi oldu yara olmus kabugu kalmus gibi bazende bole cildim cilt deyisiyo gibi kapuk atiyo bugune kadar yuzule hic bise uygulamadim krem vs seyler hep alerji yapdilar makyaj dahi yapmiyorum onlarda yan etki yapip yuzumu sivilcelendiriyo sizden ricam evde yuz icin b yapdiginiz bise varmi tamamen dogal olan bise benim bu halimde olanlar varsa yazarsa sevinirim 🤗

Merhabalar oncelikle hanimlar benim sole bi sorunum var hergun abdest aldigimdan dolayi yuzumde bir deyisik odlu nasil anlatsam bilemedim hangi kelimelerle sanki bole yuzum kabuk baglamis gibi oldu yara olmus kabugu kalmus gibi bazende bole cildim cilt deyisiyo gibi kapuk atiyo bugune kadar yuzule hic bise uygulamadim krem vs seyler hep alerji yapdilar makyaj dahi yapmiyorum onlarda yan etki yapip yuzumu sivilcelendiriyo sizden ricam evde yuz icin b yapdiginiz bise varmi tamamen dogal olan bise benim bu halimde olanlar varsa yazarsa sevinirim 🤗
Canım merhaba benimde yüzümde sikayetlerim var ayrüca seborik dermatitim şuanda da pütürlesme başladı sanki yara gibi saç deriside kaşınıyor ne sürsem öyle oluyor ben medagassol ve fotoyu karoştırıp sürünce akşamdan çok iyi geliyordu aslında bendeki sorun bağïsaktaki bir bakteriymiş buda vücudu asidik yapıyormuş antibiyotik kullanımlarında sonra daha da arttı şimdi ciddi bir diyet yapmam gerekiyormuş birde özel bir tür probiyotik ve vitamin takviyeleri kullanmam lazımmış sana tavsiyem doğal elma sirkesi ile sabah akşam yüzünü makyaj temizleme pamuğu ile sil duruma sonra kurulayp o kremleri sür yada kaymakla balı karıştırıp biraz sür yirmi dk falan bekle yıka onda baya nemlendiriyor ellerimde kimyasaldan kaynakli çatlakları hiçbir yar aktemi gecirmezken bu yöntem geçirdi Allah kolaylık versin bizlere inşallah

Yüksek ihtimalle yüzünüz nem kaybı yaşıyor. Bende de böyle oluyor ara ara abdestten dolayı. Cildinizde ölü deriler de bulunuyor olabilir. Bu kadar hassassa cildiniz bir dermatoloğa sorun derim sizin için uygun ürünleri söyleyecektir

Yüzünüze elma sirkesi falan sürmeyin. Elma sirkesi asidiktir ve daha çok kurutur yüzünüzü ph dengesini bozar.
Ne krem sürdünüz bilmiyorum ama aşırı kuru bir cildiniz var ve yağ dengesi bozulmuş.
Size birkaç krem önereyim eczanevi ürünler bunlar.
Bepanthol merhem ve Hametan karıştırabilirsiniz.
La roche posay cicablast baum: Onarıcı ve yoğun nemlendirici bir krem.
Bioderma Atoderm Krem: Bu da yoğun nem içerir.
Bunları kullanın ama cildiniz normale döndüğünde sürekli kullanmayın örtücü yapıdadır ve normal ciltlerde sivilce yapabilir. Sizinki kabuklanacak kadar kurumuş düzeltmek için kullanın bunları.
Hepsini kullanmanıza gerek yok birini seçin. Ben olsam la roche posay cicablast baum seçerim.

Yüksek ihtimalle yüzünüz nem kaybı yaşıyor. Bende de böyle oluyor ara ara abdestten dolayı. Cildinizde ölü deriler de bulunuyor olabilir. Bu kadar hassassa cildiniz bir dermatoloğa sorun derim sizin için uygun ürünleri söyleyecektir
Evet cok hassas normal bi nevea krem bile sursem hemeen disari vuruyo kendiyi heleki kalmis makyaj yapmam ozamn yuzum oluyo hep sivilce

X