hanimlar bi bilginiz var mi?

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
Arkadaslar adetim her zaman 5 gun suruyordu ama bu ay hem gec geldi hem topu topu 3gun surdu acaba boyle seyler yasayaniniz var mi yardimci olabilir misiniz ?

Çocuk istemeye başladığımızdan beri bir çok kez bu problemi yaşadım
Psikolojik sanırım

adet yoğunluğunda ve renginde herhangi bir değişiklik var mıydı gebelik düiünüyor muydunuz korunmadıysanız yerleşme kanaması denilen durum olabilir mi diye aklıma geldi..

İlk gun cok agrim var diye majezik ictim ama ne bileyim onla mi alakasi var acaba:-( bir de bu sikayetle doktora gitsem asagidan mi muayene eder acaba yoksa ultrasonla mi :O

İlk gun cok agrim var diye majezik ictim ama ne bileyim onla mi alakasi var acaba:-( bir de bu sikayetle doktora gitsem asagidan mi muayene eder acaba yoksa ultrasonla mi :O

tiroid problemi ya da kist gibi bir durum olabilir.doktora giderseniz alttan muayene de yapabilir. belli olmuyor..
majezik ten dolayı olmaz..

Gebelik dusunmuyorum onunla alakasi olamaz ama adet yogunlugunde azalma vardi evet sadece ilk gun iki ped kullandim diger gunler tek ped idare etti bi daha ki ay da boyle olursa gitmem lazim sanirim kadin olmak ne zor yaaa:-(

bazen çok ağır bazen çok hafif geçer benim de. mevsime, beslenmene, stres durumuna göre hep değişiyor. endişelenecek bir durum yok bence daha şimdiden. birkaç ay takip etmek lazım.

Benim reglim 2-3 gün falan sarkardı, son 3 aydır da günü gününe oluyordum ama nedense 2 aydır gecikme oluyor ve her ay daha fazla gecikiyor şuan neredeyse 10 gün olacak.

Ağrı kesici ilaç kullandıysanız eğer sebebi muhtemelen odur.
çünkü bazı kadınların adet kanamalarını yoğunlaştırdığı gibi
bazı kadınlarında adet kanamalarını azaltır ve kesebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
üstüne görme dediğimiz olay da olabilir..
bi gebelik testi yaptırmanızda fayda var

Sonuçta kullandığımız ne doğal ki artık?
Doğal düzene her türlü müdahele var dışarıdan.
3 ay olmadığımı biliyorum kansızlık tedavisi gördüğüm dönemde, bu gibi ilaçlar bile etkileyebiliyor bence kullandığınız ilaçları bir gözden geçirin
Problem devam ederse de ihmal etmeyin bir doktora görünün

Bu ay bi çok arkadaşımdan bunu duydum. Ben geç gelmesini mevsim geçişine bağlıyorum ama içtiğiniz ağrı kesicinin de erken kesilmesinde etkisi olabilir.

Arkadaslar adetim her zaman 5 gun suruyordu ama bu ay hem gec geldi hem topu topu 3gun surdu acaba boyle seyler yasayaniniz var mi yardimci olabilir misiniz ?

ilk defa yaşanılan bir sorunsa çok kaale alınmamalı diye düşünüyorum herkesin başına gelebilir stresten yada aldığınız ilaçtandır ben ağrı kesici alınca ağrımda durur kanamamda daha sonra 5 gün süreceğine az az 7 gün sürer mesela ama sürekli yaşanılan birşeyse bir doktora görünün derim kafanız rahatlar ultrasonla bakar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…