- 11 Eylül 2023
- 836
- 104
- 23
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Evet gerçekten çok kötüyümMerhabalar;
Bu sizde önceden yoktu bebek emzirirken bir anda oldu doğru anladıysam. Peki hayatınızda travmatik bir durum yaşadınız mı? Böyle unutamadığıniz bir durum. Veya hamilelik döneminde çok mu stresli oldu bazı zamanlar? Tükenmişlik sendromu ve panik bozukluğu bana kalırsa. Sakin olun psikiyatri iyi gelecektir.
Zor bir Dünyada yaşıyoruz, herkesin kendince hikayesi var, hayatı var. Bilincinde olmasak bile çok şey birikiyor içimizde. Bunlar da maddi veya manevi bir hasar yaratıyor. Lütfen sakin olun öncelikle bu gerekli. Bir nefesten bile bunalıp çıldıracak durumdasınız. Biliyorum.
Sizinki geçici bir durum bence. Sakin kalarak bunu aşarsiniz. Yalnızlık ve gurbet çok zor. Zaman zaman benim de psikolojim çok bozuluyor. Bayılma gelene kadar ağlama krizleri oluyor. Size iyi geleceğini düşündüğünüz şeyleri yapın. İyi düşünün, videolar izleyin. Yavrunuzun size ihtiyacı var. İnsan bazen bir nasılsın diyene bile ihtiyaç duyar ama gerçekten nasılsın diyene. Hiç telaş etmeyin lütfen.Evet gerçekten çok kötüyümevet bebeğimi emziriyordum ablamla da telefonda normal konuşuyorduk ablam o esnada birden bı sıkıntı bastı işte kötü bir şey olacak dedi hoop saniyesine ben böyle oldum sol göğsümü emzirirken sürekli tedirgin oluyorum ve kalp krizi geçiricek sanıyorum kendimi psikolojik olarak yıpranmış hissediyorum doğumda yanlızdim ailemden doğuda eşim görev yapıyordu kimse gelmedi kaynanam 5 gün kalıp gitti sezeryan olmuştum erken doğumu bebegimdr kuvezdeydi eve gelince bebeğimle yanlız kaldık hiçbir bilgim yoktu sonrasında deprem oldu eşim Malatya'ya gitti kimsesiz kaldım gene yanlız başına bilemediğim memlekette evladmla kar kış kıyamet dışarı çıkamıyordum el kadar bebekle 1 aylık bile değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?