- 24 Nisan 2019
- 173
- 64
- 13
- Konu Sahibi Cimcimem33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onemsiz. Kan verin kesin sonuç alabilirsmAynen canim suan baktim daha belirgin olmus ama 5 dakika sonrasi onemsiz diye biliyorm
Yarina kadar olmasam eger sabah erken kan vericem canmEvet onemsiz. Kan verin kesin sonuç alabilirsm
Aynn canm kan daha kesin sonuç yani. Bazem testler yaniltiyoYarina kadar olmasam eger sabah erken kan vericem canm
Aynen canm bi oglum var zaten pek umursamiyorum aslinda hayirlisi neyse o olsun insAllah Rabbim senin bebisinide kucagina almayi nasip etsin canm ❤Aynn canm kan daha kesin sonuç yani. Bazem testler yaniltiyo
Allah razi olsun inşallahAynen canm bi oglum var zaten pek umursamiyorum aslinda hayirlisi neyse o olsun insAllah Rabbim senin bebisinide kucagina almayi nasip etsin canm ❤
Aminn canm Allah razi olsun ben cok istiyorm eger nasip olursa kiz olmasiniAllah razi olsun inşallah![]()
Rabbim oğlunuza da bi kiz kardes nasip etsingönlünüze göre inşallah
Inşallah rabbim de nasip ederAminn canm Allah razi olsun ben cok istiyorm eger nasip olursa kiz olmasini![]()
Amin canm Allah razi olsunInşallah rabbim de nasip eder![]()