Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları hanımlar bi bakarmısınız ,fıkınıze ıhtıyacım var=)

med_cezir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
420
5
118
36
Kocaeli
selam kızlar ..bende 2010 aralık annesıyım sıze bısey danısıcam bebegım için dönence almak ıstıyorum ama sıfırını alacak gücüm yok malum cok pahalı,içinizde dönence alıp memnun kalanlar veya kalmayanlar var mı?ıkıncı el dönenceyı nerden bulurum,bu sıtede arıyorum satıyorum ve ıkıncı el katagorılerı var ama ılan verenler bıdaha bakmıyor sanırım bana bı fıkır verın nolur,,ılk bebegım aranızda bıdaha bebek yapmayı dusunmeyen ve donencesını bana satmak ısteyen varsa bana özel msj atabılırmı ??:ecrin_bebek:

Merhaba canim donence deyince tam anlamadim gogleden baktim evet adi donenceymis:))),,,ben kullaniyorum cok memnunum tavsiye ederim,,,,yatarken ona bakarak uyuyor,sabah kalktiginda onunla mesgul oluyor ben uyurken :)))
Burada olsaydin yenisini alirdinHer butceye uygub var....pahalimi turkiyede?

Son düzenleme:
evt canm pahalı,en azından benım ıcın,130 tl ıyı bır dönence,,sen nerde yasıyoırsun ve orda ne kadar yazarmısın cnım

Ben 45 euroya aldim aslina bakilirsa hic degmez ama sart oyalanmasi icin :)),,,susune gore,pilli,kumandali vs vs degisiyo fiyatlar..Bende projektorlu almadigim icin pismanim bazen alsammi aceba diyorum ama artik kanmiyorr oyle seylere kucakta kucakk:bbo:

130 cok degilmi en uygununa?Bence normal bisey al,,,eger 130 luk projektorluyse al derim ama ama sade biseye 130 degmez ne kadar suslu olursa olsun...!Ben bugun netten baktim nette taksitli odemeler var her ay 2 yada 5 tl.
cilginalisveris.com du sanirim adresi bi bak istersen.

bende bi dönence var,çok fonksiyonlu bişey değil sadece müzikli ve dönüyor :)
ama benim çok işimi gördü,daha pahalı bişey almadığıma da sevindim sonradan.

istersen sana gönderebilirim,bende boşa duracağına işe yarasın a.s

ben de twitili dönence aldım müzikli ve dönüyor kızım çok seviyor fiyatı25 tl çok uygun modeller var aslında

kraf't'ın 35 tl ye donencesını aldık cok memnunum ıyıkı pahalı almamısım dıyorum cok eglenıyor sadece uzaktan kumandalı degıl o kadar pahalıları uzaktan kumandalı oldugu ıcın oyle, zaten bır kere kuruyorum yetıyo, işim oldugu zaman yatagına koyuyorum donencesını acıyorum ıslerımı yapıyorum tabı sımdı bızımkı 7 aylık oldu uzanıp cekıyo elıne almak ıstıyo bır ıkı oyuncagını cozuyorum elıne verıyorum, almanı tavsıye ederım

fısherprice sın projektorlu uzaktan kumandalı donencesı var tavana goruntuler verıyor ıstersen 120 tl ye vrırırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…