Hanımlar BETA değerlerimin artışını yorumlar mısınız, biraz canım sıkıldı bugün :(

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.322
Puanlar
63
21 Haziran'da erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim,
hemen kan testi verdim ve sırasıyla;

21 Haziran 145,40
23 Haziran 321,10
25 Haziran 633,50

açıkçası 23 Haziran'da 2 katından fazla artmış ama bugünkü değer 2 katı bile olmamış,
bir problem olmasından korkuyorum.
3 senedir bekliyorum,

az bir fark var. vediğiniz saatten bile kaynaklanmış olabilir. bence artışta bir sorun yok

az bir fark var. vediğiniz saatten bile kaynaklanmış olabilir. bence artışta bir sorun yok
çok teşekkür ederim, içime su serptiniz, 3 saatçik erken verdim aslında sadece

1 saatte bile ne kadar artıyor görseniz şaşırırsınız gayet güzel artmış hiç canınızı sıkmayın.

1 assaatte bile ne kadar artıyor görseniz şaşırırsınız gayet güzel artmış hiç canınızı sıkm
ay Allah razı olsun gerçekten ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah
insan hiç tanımadığı birinden bile yüz güldürücü şeyler duymayı o kadar istiyor ki bu dönemde

%66 artması yeterli zaten 2 kat kolay hesaplansın diye söyleniyor bence gayet güzel artmış hayırlı olsun

ay Allah razı olsun gerçekten ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah
insan hiç tanımadığı birinden bile yüz güldürücü şeyler duymayı o kadar istiyor ki bu dönemde
hepimizin inşallah ben de çok stres olmustum bu dönemde inan ki çok iyi anlıyorum. ama bu stresin sonu da yok bir yararı da yok bebeğini sağlıkla kucağına alana kadar endişelenmeye devam ediyorsun keyfini çıkar bu sürecin. inşallah her sey çok güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…