• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar BETA değerlerimin artışını yorumlar mısınız, biraz canım sıkıldı bugün :(

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.369
1.322
63
28
21 Haziran'da erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim,
hemen kan testi verdim ve sırasıyla;

21 Haziran 145,40
23 Haziran 321,10
25 Haziran 633,50

açıkçası 23 Haziran'da 2 katından fazla artmış ama bugünkü değer 2 katı bile olmamış,
bir problem olmasından korkuyorum.
3 senedir bekliyorum, :KK15:

1 saatte bile ne kadar artıyor görseniz şaşırırsınız 😂 gayet güzel artmış hiç canınızı sıkmayın.

1 assaatte bile ne kadar artıyor görseniz şaşırırsınız 😂 gayet güzel artmış hiç canınızı sıkm
ay Allah razı olsun gerçekten :KK200: ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah
insan hiç tanımadığı birinden bile yüz güldürücü şeyler duymayı o kadar istiyor ki bu dönemde

%66 artması yeterli zaten 2 kat kolay hesaplansın diye söyleniyor bence 😅 gayet güzel artmış hayırlı olsun 🧡

ay Allah razı olsun gerçekten :KK200: ne dileğiniz varsa kabul olsun inşallah
insan hiç tanımadığı birinden bile yüz güldürücü şeyler duymayı o kadar istiyor ki bu dönemde
hepimizin inşallah 🥰🥰 ben de çok stres olmustum bu dönemde inan ki çok iyi anlıyorum. ama bu stresin sonu da yok bir yararı da yok 😂 bebeğini sağlıkla kucağına alana kadar endişelenmeye devam ediyorsun 😂 keyfini çıkar bu sürecin. inşallah her sey çok güzel ilerler 🥰

Back