Rubi arkadaşım merhaba alıntı yapamadım.Beğendiğin parcalar süper...Pantolonlar 1-2 kez giyildi...kilo alınca kaldılar....etek diz boyu gibidir.bluz ve hırka da tuylenme yok.ince merserize gibi hırka..
Pantolon boylarına gelince, ben 1.64 boylarindayim, ayakkabimi örtüyor...kesin ölçü veremiyorum çünkü ist.dışındayız....Acelen yoksa canım dönünce olcebilirim....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım acelesi yok o zaman pantolonlar bana olmaz kısa geli benim boy 172 etek mor bluz hırkayı beğendim. onları bana ayır istersen eve dönünce tekrar görüşelim :)) leoparlı bluzdan da vazgeçtim
Merhabalar.....Nihayet evimize döndük :))) Sordukların bunlardı değil mi canım..... Eki Görüntüle 1207236 Eki Görüntüle 1207237 Eki Görüntüle 1207238
hoş geldin cnm
evet bunlardı ucu ne kadar tutuyor takas düşünürmüsün. bi sayfalarıma bak istersen
Canım en son herşeyi 4 tl.ye bırakıp tatile gitmiştim :)) Hepsi 4 tl....den 3 adet 12 tl.....Takasa ihtiyacım yok şu anda...Malum bayramdan yeni çıktık, yeni ciciler :)) alındı.....Düşünüyorsan adres bilgilerini gönderirsin...Byyyy
Canım ıbanı özelden yazarım büyük ihtimalle salı günü gönderebilirim kargonu.....Ayrıca mağaza değiliz ki canım benim...vazgeçme hakkı herzaman olmalı bu sitede......İnsanoğlu her an herşey olabilir......Ama seçtiklerin güzel, zayıf halimle beğenerek giymiştim.....Etek carrefour kotondan alınma , inan 2 kez giymişimdir o da düğünde....Güle güle kullanırsın inşallah .....tamam canım olsun zaten ayırttım almamak olmaz :)) sen bana ıban no gönder canım özelden .ben sana parayı yatırınca sen de kargoyu gönderirsin
Canım ıbanı özelden yazarım büyük ihtimalle salı günü gönderebilirim kargonu.....Ayrıca mağaza değiliz ki canım benim...vazgeçme hakkı herzaman olmalı bu sitede......İnsanoğlu her an herşey olabilir......Ama seçtiklerin güzel, zayıf halimle beğenerek giymiştim.....Etek carrefour kotondan alınma , inan 2 kez giymişimdir o da düğünde....Güle güle kullanırsın inşallah .....
Beğenmenize sevindim..Ben de çok beğenerek aldım ama olmuyorrrr...Fiyatlar aynı ne alırsan 3 tl demiştim en son..Görüşmek üzere....merhaba,
dolabınıza bayıldım zevkinize hayran kaldım :)
lescon marka m beden krem pantolonu ayırabilrimisin,almak istyorum,fiyatta bir farklılık var mı?
ben diğer ürünlerine de göz atmak istyorum.
sevgilerimle:)
Ayırdım pantolonu...Yeriniz nerde ?lescon marka pantolonu ayırabilir misin .
Deforme yoktur canım , diğerlerine de bak.. İst.Anadolu yakasındayım. Konya'ya ancak ptt kargo ile yollayabilirim....hiç giyilmedi dediniz için deformesi var mıdır diye sormadım bunu begenirsem digerlerinin de alıcısıyım :)
Başarılar dilerim sınavın için....Evet fiyatları bedava denecek kadar uygun tuttum, giymek isteyenler değerlendirebilsin amacıyla...Bir de çok vakit işi burası ..2 çocukla zor oluyor bizim de sınavlarımız var :) Görüşmek üzere...tamam canım bu hafta sonu acıkögretim sınavlarım var pazartesi günü ben yazarım bu olursa diğerlerini de almak istyorum en azından ihtiyacı olan kişilere veririm tekrar teşekkür ederim ilginiz ve uygun fiyatınız için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?