Eki Görüntüle 1097891
iki çocuğumda da takıldığım her konuda bana faydası olan kitap...ishal, kabızlık, pamukçuk vs....sorulara cevaplar bulabileceğiniz bir kitap...piyasada 2 katı....burda 23 tl...kaçırmayın derim bennn...:18:
Kitap "kuzum85" arkadaşıma kitap verildi.....Eki Görüntüle 1097891
İki çocuğumda da takıldığım her konuda bana faydası olan kitap...İshal, kabızlık, pamukçuk vs....sorulara cevaplar bulabileceğiniz bir kitap...piyasada 2 katı....burda 23 TL...KAÇIRMAYIN DERİM BENNN...:18:
38 no ortopedik polaris..topuklarim rahat etsin diye aldım ama benim ayaklar biraz büyümüşte :) sıktı rahat edemedim...37-37, 5 giyenlere ...10 tl....içinde dışında bir hatası yoktur...fotografini her açıdan çektim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bedenim uymuyor olsa gayet uygun fiyatlar.ayrıca senden alışveriş güzel.o araban da insanı cezbediyor.
Teşekkür ederim canım ....Keşke uysaydi hazir kargonda gelicek.....:)) kacirilmamasi gereken bir ayakkabı ....Hangi araba cezbediyor seni canım, anlayamadim...
ayakkabıda uymuyor.alana hediye sıfır araba diyorda bir gri araba resmi koyuyorsun ya demirden.onu diyorum[/QUOTE
Canım benim evet çok güzel bir arabadır..Bir dahaki alışverişte inşallah onu da göndeririz....Ben yine koydum sana ufak hediyeler..Umarım beğenirsin....Pazartesi yolluycam kargoyu canım........
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar...
Sağol canım da sen iyi misin??? Herkesin konusuna girip hergün hayırlı satışlar diyorsun....Yine de iyi dileklerin için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?