♫ ♫ Hanımlar beğen seç..kargo benden 30 tl. üzeri

alselsiaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
1.100
134
173
Selam ...50 kilo başladım evliliğe....2 doğum ve şu anda 70 kiloyum.... Tabii bir an önce vermek tek temennim kiloları....Artık kıyafetler küçük geliyor....Ben de burada sergileyerek beğenen arkadaşlara sunmak istedim.....Görüşmek üzere.....

Lescon markadır M beden krem rengi spor pantolon paçasındaki fermuarı açınca bermuda oluyor.....

[

Son düzenleyen: Moderatör:
ATALAR CARREFOURDAN ALMIŞTIM....düğme detayı ve öndeki detay çok farklı duruyor.....

WAİKİKİ 'DEN MEVSİMLİK UZUN KOLLU PENYE.....L BEDEN YANİ 60 KİLOYA KADAR GİYİLEBİLİR.....

SEVEN HILL beyaz gömlek 38 beden bele oturur....yaka duruşu güzeldir.....

Son düzenleme:

wAİKİKİ 38 BEDEN YAZLIK kısa kollu bluz terletmez incedir.........

Son düzenleme:
waikiki krem rengi 38 bedene göre şahane yazık pantolondur.....

Eklentiler

• $pantolon.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 64
  • $p10.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:

ADİL IŞIK BEYAZ GÖMLEK yakada fırfır detayı var çok hoş duruyor...38 bedene göredir......

seven hıll kadife pantolon 38 beden sıfır gibidir.....

Eklentiler

• $kadife.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 58
  • $kadife 1.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
koton mağazası 38 beden kalem etek diz hizası gibi.....

Eklentiler

• $AL.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $AL 1.jpg
    135,1 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
yENİ VE LEKESİZ kıyafetler arkadaşlar ....bazı arkadaşlar gibi etiketleri üzerlerinde değil Bakıyorum etiketli bir sürü kıyafet satıyorlar....hadi bir tane alırsın giymezsin....hediye gelir falan filan....Ama bu sabah gördüm, aynı gömleğin değişik renklerinden 4 adet....Bir de sıfır ürün satmak yasak diyorlar....Neyse ne ya....gemisini yürüten kaptan....Kızlar 50 tl alışveriş yapana kargoyu ben karşılıycam haberininz ola.....

Arkadaşlar DR.HIJY pembe maskesi ve gündüz kremi hiç açılmamış sıfır ambalajda 10 TL....:nazar:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1097891

İki çocuğumda da takıldığım her konuda bana faydası olan kitap...İshal, kabızlık, pamukçuk vs....sorulara cevaplar bulabileceğiniz bir kitap...piyasada 2 katı....burda 23 TL...KAÇIRMAYIN DERİM BENNN...:18:

mor bluz süper pantolon üstüne veya etekle kombinle....7 tl....38 bedendir....

Eklentiler

• $mor 1.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $mor 2.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…