- 3 Eylül 2020
- 231
- 95
- 13
- 23
- Konu Sahibi dilanguness
-
Çook teşekkürler17w+6d yazan
Teşekkür ederiiim kuzuBen de göremedim galiba
Yorumu neden değiştirdin ne karıştırdı aklınıBen de göremedim galiba
Aslında arkadaşta doğru yazmıştı. 17 hafta 6 günlük çıkmış ultrason ölçülerine göreYorumu neden değiştirdin ne karıştırdı aklını
Yorumu neden değiştirdin ne karıştırdı aklını
Evet tereddütte kalmış şimdi doğruladıAslında arkadaşta doğru yazmıştı. 17 hafta 6 günlük çıkmış ultrason ölçülerine göre
Hahahaha anlıyorum vallahi bende bu 2 fotoğrafdan hiç birşey anlamadım neresi nerde bilemiyorum17 Hafta 6 Günlük Gördüm Sonra Bebeğe Baktım Sanki Küçük Gibi Geldi Bebek, Yanlış Yönlendirmek İstemedim.
Sonra Dikkatli Bakınca Meğer Ben Bir Kısmına Bakmışım Gerisi de Arkadaymış Bebeğin
Sağlıkla Büyütün İnşallah
Rica ederim..Sağlıkla alın kucağınızaEvet tereddütte kalmış şimdi doğruladıçok teşekkür ederim tekrardan
Aminn bugün gittim doktor kıza benziyor dediRica ederim..Sağlıkla alın kucağınıza
Hahahaha anlıyorum vallahi bende bu 2 fotoğrafdan hiç birşey anlamadım neresi nerde bilemiyorumen son ki fotoğrafı bu çok güzel çıkmış
İnşallaah canım, doktor kıza benzetti bakalım sağlıklı olsunda ilk çocuk olunca bide aşırı heyecanlı ve mutluyumBirazdaha Büyüyünce sanırım sığmıyorlar ekrana o yüzden bir kısmını görebiliyoruz.
Maşallah Allah Ömür Versin İnşallah
Bizde 19 haftaligiz kesin olarak geçen hafta öğrendik. Bizimde kızmışAminn bugün gittim doktor kıza benziyor dedi
ikincisi de ayrı bir heycan oluyor :) eli ayağı düzgün olsun da sağlıkla gelsin prensesİnşallaah canım, doktor kıza benzetti bakalım sağlıklı olsunda ilk çocuk olunca bide aşırı heyecanlı ve mutluyumÇok sağol...
Amin inşallah canım çok sağol tekrardanikincisi de ayrı bir heycan oluyor :) eli ayağı düzgün olsun da sağlıkla gelsin prenses
Ayy prenseslerimiz geliyor deseneBizde 19 haftaligiz kesin olarak geçen hafta öğrendik. Bizimde kızmış
Çok teşekkürler17+6 sanirsamsağ altta yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?