• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar bana fikir verebilirmisiniz? dolaplarla ilgili....

irinaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2010
273
3
118
Diğer
selamlar,
Allah kısmet ederse ev almayı planlıyoruz.Evi bulduk beğendik.Fakat benim içime sinmeyen bir konu var evle ilgili.Şöyle ki, evin girişinde vestiyerle bitişik tavana kadar,büyük,dört kapılı bir dolap var.Ben ortalıkta o kadar büyük dolap olmasını istemiyorum.Asıl istegim 3+1 bir evde ki en küçük odayı dolap odası yapmaktı.Şimdi bu evin girişinde ki kocaman dolapla ne yapabilirim? Ayrıca evdeki diğer dolapların rengini de hiç beğenmedim fakat;evin konumu,büyüklüğü fiyatı vs tam istediğimiz gibi.Sırf dolaplardan ötürü vazgeçmek istemiyorum ama o dolaplarla ne yapacagımı da bilemiyorum.

canım problem sadece dolap rengiyse kapaklarını değiştirebilirsin.boyamaya uygunsa boyayabilirsin yada yapışkan folyoyla kaplayabilirsin.girişteki dolabı söktürüp en küçük odaya monte ettirebilirsin.bu çok zahmetli yada maliyetli bişey değil.hayırlı olsun eviniz bu arada. resim koyabilirsen daha iyi fikir veririz..

canım problem sadece dolap rengiyse kapaklarını değiştirebilirsin.boyamaya uygunsa boyayabilirsin yada yapışkan folyoyla kaplayabilirsin.girişteki dolabı söktürüp en küçük odaya monte ettirebilirsin.bu çok zahmetli yada maliyetli bişey değil.hayırlı olsun eviniz bu arada. resim koyabilirsen daha iyi fikir veririz..

ev boşaldığında fotolarını çekip buraya koymayı düşünüyorum zaten...folyo ya da boyayla olcak iş değil çünkü çok dolap var kapaklarını değiştirmek de bu yüzden cok maliyetli olacaktır...girişte ki dolabı söktürüp içer ki odaya monte etmek benimde aklıma geldi fakat ev sahiplerinin yanında cok da inceleyemedim :17: şimdi de dolap kapaklarını kaplama diye birşey buldum onu araştırıyorum. bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirlerse sevinirim.

kaplamada güzel oluyor bir kaç resim görmüştüm ama kullanışı nasıl olur bilmem
eğer istemiyosan odanın birine aldır derim
ama zamanla gözün alışacaktır kullanınca rahatlığıda göreceksin

Back
X