Hanımlar bana bir fikir verin Lütfen..

Sakinkaplumbaga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
59
27
30
Hanımlar merhaba
Benim derdim her zaman temiz kokamamak :KK43:
Her gün duş alıyorum ,her gün kıyafet değiştiriyorum, kişisel temizliğime çok dikkat ederim, lazer epilasyon yaptırıyorum aynı zamanda.
Ama ne yaparsam yapayım temizlik kokmuyorum. Deodorant kullanmıyorum koltuklaltı ile temas ettiği için, parfümlerden de midem bulanıyor ağır geliyor ..Böyle etrafta temizlik kokan mis gibi sabun,hafif çiçek kokan kızlar var. Böyle kokmayı nasıl başarıyprsunuz lütfen bana da bir fikir verin. Vücuda krem mi sürülüyor böyle temiz şampuan/sabun kokmak için?

Hanımlar merhaba
Her gün duş alıyorum ,her gün kıyafet değiştiriyorum, kişisel temizliğime çok dikkat ederim, lazer epilasyon yaptırıyorum aynı zamanda.
Ama ne yaparsam yapayım temizlik kokmuyorum. Deodorant kullanmıyorum koltuklaltı ile temas ettiği için, parfümlerden de midem bulanıyor ağır geliyor ..Böyle etrafta temizlik kokan mis gibi sabun,hafif çiçek kokan kızlar var. Böyle kokmayı nasıl başarıyprsunuz lütfen bana da bir fikir verin. Vücuda krem mi sürülüyor böyle temiz şampuan/sabun kokmak için?
Normal olmasada zararsız maddelerin olmadığı deo.lar var hiç olmazsa onlardan kullanın. Terliyorsunuz ve doğal olarak ter kokusu kıyafetinize de siniyor.

Çilekli duş jeli kullan veya bebek sabunu ve kokulu vücut losyonları var ama deodorant kullanamıyorum demişsin onların kokusundan dayanamazsın bu durumda en iyisi yapabiliyorsanız pahalı ama bir kez almış olacaksın kaliteli orijinal parfüm kullanman mesela koltuk altından terlemiş olsan bile o koku etrafta duyulmayacak parfümün kokusu duyulacak

Vucut losyonu kullanin parfum sevmiyorsaniz. BodyShop bence bu konuda basarili, limon kokulu olanlar gayet taze kokuyor
Deodorantsiz olmaz bence ter kokmamak mumkun degil. Hic olmazsa karbonat kolaltina kullanabilirsiniz.

Butcem var derseniz, kis icin Michael Kors Wonderlust Sublime oneririm. Cok hafif bir koku, kislik ama ic baymiyor.

Hanımlar merhaba
Merhaba lazer epilasyon yaptırdıktan sonra acayip koltuk altı terlemesi oluyor bende. Eskiden koltuk altim çok terlemezdi. Bu da haliyle koku yapıyor çok rahatsız oluyorum. Sizin de epilasyondan sonra mi oldu.
Bu arada ben astım hastasiyim parfüm deodorant kesinlikle kullanamıyorum.
Her banyodan sonra koltuk altimi beyaz sirke ile siliyorum gün içinde de doğal bir roll-on kullanıyorum. Marka yazmak yasak yazamiyorum ama memnunum. Sizde tavsiye ederim.
Haaa bir de yumusatici mi kaliteli seçiyorum çiçek bahar kokululardan. Öyle idare ediyorum :)

Fondoten, allik kullanamiyorum. En kalitelisi dahil yuzumu kipkirmizi yapiyor. Beyaz tenli oldugum icin en acik fondoten bile kahverengi yapiyor suratimi. Duş jeli kullandim. Tum gun kaşındım. Güneş kremi bile fayda etmiyor ben guneslenemiyorum bile yanamiyorum su topluyor vucudum bir kez hastanelik oldum.

Zaten agda ve lazer epilasyon yasak bana. Ayagima agda surdu kuafor. Yine bacagim su topladi, saglik ocagina goturduler. Vucudumda fazla tüylenme olmadigi icin epilasyon aleti kullaniyorum.

Sonra doktorum Sebamed i önerdi. Reklam gibi olacak, umarim banlanmam. Siddetle oneriyorum. Duş jelinden vucut sabununa sampuanina harika. Eczanede satiliyor. Internette de var. Toplu alip stok yaptim.

Mevsim farketmeksizin her gün duş aliyorum. Yapi olarak cabuk terleyen biri degilim yalnis sunu farkettim. Abur cubur , baharatli , cerez v.s turu gidalar fazla terleme ve ciltte yaglanma yapiyor. Uzak duruyorum.

Alerjik astimim var. Doktor deodoranti yasakladi ama burnumu tikayip, koltuk alima sıkıp hemen kazagimi geciriyorum yani solumadan.

Biten boş parfum siselerinizi atmayin..Gardrobunuzun icine atin kapagini acip. Elbiseleriniz mis gibi kokar.

Selamlar.

Bazı kadınlar böyle nasıl desem pudra gibi çiçek gibi kokuyor. Sanki banyodan yeni çıkmış gibi. Ben de o parfümlerden istiyorum. Var mı önerebilecek:dondurma:

Versace Bright Crystal
DKNY be delicious
Moschino cheap and chic
Avon-Summer White

Sevdiğim fresh ya da çiçeksi kokular..

Bir arkadaşım geçende koltuk altı için, hindistan cevizi yağıyla karbonatı karıştırıp boş rollon şişesine koyup kullandığını söyledi. Piyasadakilere göre daha çok verim almış. Ben 7/24 deodorantlardan kullanıyorum, içim hiç rahat değil ama iş hayatında olunca mecbur kalıyorsun.

Merhaba lazer epilasyon yaptırdıktan sonra acayip koltuk altı terlemesi oluyor bende. Eskiden koltuk altim çok terlemezdi. Bu da haliyle koku yapıyor çok rahatsız oluyorum. Sizin de epilasyondan sonra mi oldu.
Bu arada ben astım hastasiyim parfüm deodorant kesinlikle kullanamıyorum.
Her banyodan sonra koltuk altimi beyaz sirke ile siliyorum gün içinde de doğal bir roll-on kullanıyorum. Marka yazmak yasak yazamiyorum ama memnunum. Sizde tavsiye ederim.
Haaa bir de yumusatici mi kaliteli seçiyorum çiçek bahar kokululardan. Öyle idare ediyorum :)
Evet ben de önceden çok terlemezdim terlesem de rahatsız edici bir koku olmazdı ama lazer yaptırdıktan sonra bende de aşırı terleme ve koku olmaya başladı ama ben deodorant mutlaka kullanırım. Başka önerisi olanları burdan takip edeceğim. Ama sebebi lazer bence onu bilin

Bir arkadaşım geçende koltuk altı için, hindistan cevizi yağıyla karbonatı karıştırıp boş rollon şişesine koyup kullandığını söyledi. Piyasadakilere göre daha çok verim almış. Ben 7/24 deodorantlardan kullanıyorum, içim hiç rahat değil ama iş hayatında olunca mecbur kalıyorsun.
Bende deo sürekli kullanıyorum ama gerçekten cok zararlı. Nasıl hindistan cevizi kullaniyor misal benimki donuyor yoksa damitilmis mi? Olculerini sorup yazar misiniz

X