Hanımlar Bakar mısınız?

wersaff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
567
97
34
A83B70E9-2B7B-4387-971A-CCD84AE06514.jpeg
11CDE4BE-5777-4126-B788-E79A4A02BFDE.jpeg
Lütfen konum taşınmasın hemen ..Diğer konular da kimse birşey yazmıyor ...
.30 gündür vajinal kanamam var .İlk gittiğim kadın Doğum kist var dedi ve hap verdi .Kullandım kullanınca da ağrı oldu parçalar düşürdüm .Sonra profesörden randevu aldım .Anlattım durumumu sadece baktı ve dünya kadar test istedi .Ca 125 vs diye atacağım sonuçları .Herhal de sonuçlar çıkınca görüşecek benimle .Smear testi de verdim .Sorularıma geçiyorum
1) Benden pibelle biyopsi istedi( yani rahim biyopsisi) çok ağladım anestezi ile yapın yapmayız dediler ağrısız işlem dediler ve ben de vajinusmus geçmişi var yeni atlattIm vajinusmusu Ağrılı bir işlem mi ?
2) Kan pıhtılaşması da istemiş sonuçta düşük yazıyor anlamı nedir ? Yani Geçen sene bir düşükte yaşadım aslında
Kızlar şimdiden Allah razı olsun .Benimle aynı şeyiyaşayan bilgisi olan yazsın lütfen Kaç gündür ağlıyorum maalesef kanser miyim diye

Doktorlar her ihtimali düşünüp hareket ederler, korkmayın neden korkup strese giriyorsunuz? Verin tahlilleri içiniz rahat olsun. Umarım hiçbir şeyiniz yoktur. Çok geçmiş olsun.

Benim çok bir bilgim yok ancak erkek arkadaşıma sordum (stajyer doktor) ve özel hastanelerde anestezi ile yapılabileceğini söyledi. Acısız mı değil mi bir yorumu yok, başından geçenler söylerse daha sağlıklı olur. Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey çıkmaz sonucunda.

Benim çok bir bilgim yok ancak erkek arkadaşıma sordum (stajyer doktor) ve özel hastanelerde anestezi ile yapılabileceğini söyledi. Acısız mı değil mi bir yorumu yok, başından geçenler söylerse daha sağlıklı olur. Geçmiş olsun umarım ciddi bir şey çıkmaz sonucunda.
Ya sormayın acısız dediler ama pek güvenemiyorum..Erkek arkadaşınıza bu tahlilleri gösterir misiniz ? Kan ve pıhtılaşma için anlamı nedir

Çok geçmiş olsun, konu hakkında hiçbir bilgim yok, ne zaman görüşeceksiniz doktorla ?

Çok geçmiş olsun, konu hakkında hiçbir bilgim yok, ne zaman görüşeceksiniz doktorla ?
Canım perşembe biyopsi alacaklar ..O zaman perşembe günü Yani kan tahlillerini göstereceğim sadece ..1 aydır vajinal kanamam var durmuyor.Bir anda oldu normalde adetlerim çok iyiydi .

Merhabalar daha önce labaratuvarda çalıştığım için tahlilleri yorumluyorum enfeksiyon var bu grip nezle de olabilir. Kanama zamanınız çok uzun fakat bunun yanında pıhtılaşma olmuyor kanamalarinizda en basit yöntemle elinize iğne batırın ve kanamaniza bakın ordan da farkedersiniz. Doktorunuz ona göre ilaç verecektir. Geçmiş olsun unutmayın herşeyin çaresi vardır içiniz rahat olsun

Merhabalar daha önce labaratuvarda çalıştığım için tahlilleri yorumluyorum enfeksiyon var bu grip nezle de olabilir. Kanama zamanınız çok uzun fakat bunun yanında pıhtılaşma olmuyor kanamalarinizda en basit yöntemle elinize iğne batırın ve kanamaniza bakın ordan da farkedersiniz. Doktorunuz ona göre ilaç verecektir. Geçmiş olsun unutmayın herşeyin çaresi vardır içiniz rahat olsun
Merhaba bende aynı sorunla uğraşıyorum sayılır 4 gündüe kanamam var randevu aldım ama perşembeye anca bulabildim 6 ay kadae önce smear testi temiz çıkmıştı şimdi yine akıntı kokulu vajina ve kan bilginiz varmı bu konuda

X