HANIMLAR BACILAR LÜTFEN BİRİ BİLGİ VERSİN......

sibel_86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
138
20
38
Arkadşlar ben pkolumuyum doktor öyle diyo ama anlamadım size sonucumu göstersem yardımcı olurmusunuz lütfen.
TRANSVAGİNAL ULTRASONOGRAFİ İNCELEMESİ
Uterus boyutları normaldir.Myometriyumda sınır ve eko farkı oluşturan lezyon izlenmedi.
Endometrium çift duvar kalınlığı 7-8 mm ölçülmüştür.
Sol over 35+19 mm ve sağ over 36+20 mm boyutlarda ölçülmüş olup ,her iki overde foliküller dikkati çekmiştir.
Douglasta az miktarda sıvı izlenmiştir .
LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BU SONUÇLARDA NE DEMEK İSTİYOR NEYİM VAR:mad::mad::mad::mad:

Arkadşlar ben pkolumuyum doktor öyle diyo ama anlamadım size sonucumu göstersem yardımcı olurmusunuz lütfen.
TRANSVAGİNAL ULTRASONOGRAFİ İNCELEMESİ
Uterus boyutları normaldir.Myometriyumda sınır ve eko farkı oluşturan lezyon izlenmedi.
Endometrium çift duvar kalınlığı 7-8 mm ölçülmüştür.
Sol over 35+19 mm ve sağ over 36+20 mm boyutlarda ölçülmüş olup ,her iki overde foliküller dikkati çekmiştir.
Douglasta az miktarda sıvı izlenmiştir .
LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BU SONUÇLARDA NE DEMEK İSTİYOR NEYİM VAR:mad::mad::mad::mad:
KİMSE YOKMU

Pko için adetin 3. günü hormon tahlili yapılması gerek, sadece ultrasonla bakılması yetmez.

ADETLİ DEGİLDİM AMA ULTRASYONYA PKO OLDUGU SÖYLENDİ NE YAPCAM BİLMİYORUM KAN PIHTILAŞMASIDA VAR

Ultrasonda adetli olup olmaman mühim değil ama adetin 3.günü hormon bakılması lazım. Sadece kist varlığı pko olarak değerlendirilmez çünkü, yıllardır pko'luyum, hormon tahlili yapılmadan tanı koyulmaz. Doktorunu değiştir bence

Ultrasonda adetli olup olmaman mühim değil ama adetin 3.günü hormon bakılması lazım. Sadece kist varlığı pko olarak değerlendirilmez çünkü, yıllardır pko'luyum, hormon tahlili yapılmadan tanı koyulmaz. Doktorunu değiştir bence
COK TESEKKÜR EDERİM ALLA İNŞ BİZEDE NASİP EDER ANNE OLMAYI

X