- 1 Eylül 2022
- 991
- 213
-
- Konu Sahibi Lavinyamla
Pcos mu var?Hanımlar amh testim 13.76 çıktı cok mu yüksek bu değer ne anlama geliyor bilenler yazabilir mi
Evet hatta amaliyat oldum 10 cm olmuştu kist tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorduk bu değer engel olur mu acaba veya düşürmem mi gerekiyorPcos mu var?
Normalde 8 en fazla 10 olması gerekiyor diye biliyorum biraz yüksekHanımlar amh testim 13.76 çıktı cok mu yüksek bu değer ne anlama geliyor bilenler yazabilir mi
Evet dusmesi gerekEvet hatta amaliyat oldum 10 cm olmuştu kist tüp bebeğe gitmeyi düşünüyorduk bu değer engel olur mu acaba veya düşürmem mi gerekiyor
Sorun teşkil eder mi acaba tüp bebekteNormalde 8 en fazla 10 olması gerekiyor diye biliyorum biraz yüksek
Nasıl düşürmem gerek acaba yarın doktora göstercem de meraktan yazdım buraya da tüp bebekte sorun teşkil eder mi acabaEvet dusmesi gerek
Saglikli yumurtaniz olmayabilirNasıl düşürmem gerek acaba yarın doktora göstercem de meraktan yazdım buraya da tüp bebekte sorun teşkil eder mi acaba
Bu değer gerçekten onu gösteriyor çok teşekkür ederim bilgilendiriniz icinSaglikli yumurtaniz olmayabilir
İnan çok bilgim yok sadece değer olarak biliyorumSorun teşkil eder mi acaba tüp bebekte
Teşekkür ederimİnan çok bilgim yok sadece değer olarak biliyorumhayırlısı olsun hakkınızda