• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hanimlar adete 1 hafta kala korunmasiz iliski yasayip hamile olan varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esra3718

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
38
6
1
29
Kizlar adetime bir hafta var qma adetim cok duzensizdir benim korunmasiz iliski oldu boyel durum yasayip hamile olanlar varmi acaba yazabilirlermi

Valla 3 5 gün kala korunmasız olmuştu nasılsa adet Olcam diye kızım 3 aylık yanımda uyuyor 😁
Ya bizimki aslinda korunmaliydi ama nasil oldu o sey cok fena yirtikmis anlayamadik ondan telaslandim adetimde duzensiz oluyor benimde 2 yasinda oglum var 💕 allah anali babali buyutsun insallah ne zaman ogrendiniz hamile oldugunuzu belirtiler neydi adet olmamistiniz dimi

Evet geç yumurtlama ve geç döllenmeyle olabiliyormuş prezervatif yırtıldıysa gebe kalma ihtimalin olabilir 😊

Ya bizimki aslinda korunmaliydi ama nasil oldu o sey cok fena yirtikmis anlayamadik ondan telaslandim adetimde duzensiz oluyor benimde 2 yasinda oglum var 💕 allah anali babali buyutsun insallah ne zaman ogrendiniz hamile oldugunuzu belirtiler neydi adet olmamistiniz dimi
Yok canım geçmişti ama ben şüphe etmemiştim 10 gün geçince ancak test yaptım. Çok halsizdim ve uyumak istiyordum hep. Tabi sonra 9 ay süren Bi kusma sürecim oldu 😁

Back