Hanımlar acilll lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sesszlkper12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
77
8
28
Lütfen tecrübeli olanlar yorum yapsin benm adetim dört gün sürüyor üçüncü günü ilişki oldu kanamam falan yok dördüncü günü biter banyo yaparim şuan karın bolgem agiriyor kramp giriyo sırtımda ağrı var hissedyrm normalde adet olduğum zamn göğüs ağrım olurdu ama asla yok şuan bugn sabhdan dört defa idrara çıktım ve bagirsaklarima zor veriyo ayın üçünde ilişki oldu bugün 24 hamile miyimdir

Ben olsam meraktan ölürdum kız heralde ama belirtilerin hamilelik var gibime geldi de adetin 3. Günü demişsin o biraz ihtimal vermedi bana ama hiç belli olmaz kaç günde bir adet oluyorsun?
İnan hiç öyle hesaplma falan yapmadım işte ayın üçünde ilişki oldu kanama falan asla yoktu ztn sürdüğü o kdr dorduncu günde duş aldım beyaz akıntım cokdn gelmişti duş aldığım zmn ama dört gün adet sayıyorum işte normlde adet yakın olunca göğüs ağrısı çekerim ben ama bu defa asla yok sadece karın ağrım var bazen sağ kaşık bazen sol kasık agiriyor dün ağrısından duramadm

İnan hiç öyle hesaplma falan yapmadım işte ayın üçünde ilişki oldu kanama falan asla yoktu ztn sürdüğü o kdr dorduncu günde duş aldım beyaz akıntım cokdn gelmişti duş aldığım zmn ama dört gün adet sayıyorum işte normlde adet yakın olunca göğüs ağrısı çekerim ben ama bu defa asla yok sadece karın ağrım var bazen sağ kaşık bazen sol kasık agiriyor dün ağrısından duramadm
Hmm anladım bilemedim şimdi 🤷 kan vermeden test yapmadan bilemezsin ki canım eni sonu yapcan onu 🤭🥹🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X