- 19 Mart 2023
- 195
- 64
- 24
- Konu Sahibi Aysegul Alav
Adetime daha 4 gün var. Ve sümüksü akıntım var gebelik belirtisi olabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda olabilir yumurtalma da olabilir bazen geç oluyorAdetime daha 4 gün var. Ve sümüksü akıntım var gebelik belirtisi olabilir mi
Hmm anladım canim teşekkürlerOda olabilir yumurtalma da olabilir bazen geç oluyor
Önemli değil her ihtimale karşı kendine dikkat ne olur ne olmazHmm anladım canim teşekkürler
Ya sen ne pisliksin konu açtığın yetmiyor birde milletin konularının altına elalemin akıntısı paylaşıyordunuz .. o kadar laf yediniz hala aynı hala aynı Arsız mısınız nesiniz ya MuneKizlar foto bana ait değil kesinlikle ..
Sadece netten görsel buldum ama içeriğinde birşey yazmıyor sizlere sormak istedim 2 gün önce bu şekilde bı akıntı geldi benden bende onu araştırıyorum gebelik belirtisi olabilir mi ilk kez bu şekil bı akıntım oldu 3 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz pek düzenli değil adetlerim ama uygulamaya göre 3 gün geçti adetim birde geceleri belim ağrıyor yatarken
Kizlar foto bana ait değil kesinlikle ..
Sadece netten görsel buldum ama içeriğinde birşey yazmıyor sizlere sormak istedim 2 gün önce bu şekilde bı akıntı geldi benden bende onu araştırıyorum gebelik belirtisi olabilir mi ilk kez bu şekil bı akıntım oldu 3 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz pek düzenli değil adetlerim ama uygulamaya göre 3 gün geçti adetim birde geceleri belim ağrıyor yatarken