K Kamrhan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2020 1.471 384 73 26 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kamrhan #1 Hanımlar ya kürtajdan 34 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü adetimin 11. Günü ve kahverengi lekeler devam ediyor normal mi cevap verin ya lütfen
Hanımlar ya kürtajdan 34 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü adetimin 11. Günü ve kahverengi lekeler devam ediyor normal mi cevap verin ya lütfen
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.319 En iyi cevaplar 1 64.703 548 24 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kamrhan #2 Rabiaatpl .!.: Hanımlar ya kürtajdan 34 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü adetimin 11. Günü ve kahverengi lekeler devam ediyor normal mi cevap verin ya lütfen Genişletmek için tıkla... Bekleyen kan kahverengi olur. Bence anormal bir durum yok ama yasayanlar daha iyi bilir.
Rabiaatpl .!.: Hanımlar ya kürtajdan 34 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü adetimin 11. Günü ve kahverengi lekeler devam ediyor normal mi cevap verin ya lütfen Genişletmek için tıkla... Bekleyen kan kahverengi olur. Bence anormal bir durum yok ama yasayanlar daha iyi bilir.
M Meleqim Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2021 74 -1 3 27 18 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kamrhan #3 Rabiaatpl .!.: Hanımlar ya kürtajdan 34 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü adetimin 11. Günü ve kahverengi lekeler devam ediyor normal mi cevap verin ya lütfen Genişletmek için tıkla... Canım.kurtaj sonrası 40nci gün regli oldum 17 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi düşün yani. Beni. Uzun sürdü. Ve şuan ikinci reglimi bekliyorum 8 gün gecikti hala gelen giden yok
Rabiaatpl .!.: Hanımlar ya kürtajdan 34 gün sonra adet oldum 5 gün sürdü adetimin 11. Günü ve kahverengi lekeler devam ediyor normal mi cevap verin ya lütfen Genişletmek için tıkla... Canım.kurtaj sonrası 40nci gün regli oldum 17 gün sürdü normalde 7 gün sürerdi düşün yani. Beni. Uzun sürdü. Ve şuan ikinci reglimi bekliyorum 8 gün gecikti hala gelen giden yok