Gebeliğe Hazırlık Hanimlar acil yardiminiza ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
31
Hanimlar merhaba doktorun belirttiği tarihlerde eşimle birlikte olduk daha sonra ederim 4 gün gecikti test yaptım silikçizgi çıktı kan testi sonucum ise 11doktor sınırı gecmissin ama bekle biraz daha tekrar test yapalım dedi.bu sabah adet oldum çok üzgünüm sizce neden böyle oldu

Kimyasal gebelik canım. Üzülme benimde ilk kimyasal olmuştu 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Büyüttüm bile . İyi tarafından bak sağlıksız bi döllenme olmuş ki gelişmeden adetinle atılıp gitmiş. Herşeyin hayırlısını iste umarım kısa zamanda sende mutlu haberler alırsın.

Adet bitiminden sonra tekrar devam etsem olur mu gebe kalmak için? 3 ay sonra dediniz ya yani beklemek mi gerekiyor?
Hayır haayır beklemenize gerek yok. Ben sadece büyük bi hayal kırıklığı yaşadığım için 3 ay boyunca üstüne düşmedim, takmadım, stres yapmadım, bebeğe odaklanmadım ve gerçekten bu sürede stresimi aştığım için 3 ay sonunda hamile kaldım. Bide doktor gün veriyo ediyo evet ama eşinizin psikolojik durumu bence bu konuda çok önemli. Ben çok üstüne düştüğüm zamanlarda eşim çok yorgunken bile zorlardım. Öyle olunca sperm kalitesi de haliyle çok düşüyo. O 3 aylık süre zarfında kafamıza ne zaman eserse o zaman yakınlaştık ve hiçbirşekilde dikkat etmedim hatta hemen kalkıp duşa girdim. Ama Rabbim herşeyin hayırlısını biliyor işte o kadar uğraştım olmadı kendimi saldığım bi zamanda oluverdi☺☺ kendinizi kasmayın mecburiyetten değil kendi isteğinizle yakınlaşın herşeyin tadını çıkarın. Ben geri dönüp bakınca bebek stresiyle bi çok güzel anımı güzel yaşayamadığımı hep bi stres içinde olduğumu farkettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…