hanımlar acil bakabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birsorumvar12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
75
16
25
Merhaba kızlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. Çok düzenli, günü gününe adet gören biriyim. 21 gün arayla 6 gün sürer. Neredeyse adet görmeye başladığımdan beri hep böyle. Bu ay adetime 3 gün ve 2 gün kala yumurtlama günümün çoktan geçtiğine güvenerek eşimle korunmasız şekilde birlikte olduk. Ve ben 3 günün ardından adet oldum. Normal adetim gibi başladı fakat garip şekilde 3. günümde kesildi. 6. güne kadar damla damla leke şeklinde oldu. Ben olsa dahi çıkmayacağını bilerek 2 kez test yaptım tabiki negatif çıktı :) Şuan adetim bitti ve vücudumda daha önce hissetmediğim garip şeyler oluyor. Çok tahammülsüz sabırsız ve sinirliyim :) Kasıklarımda ara ara batmalar ve yemek yedikten sonra karnımda şişlik ve hazımsızlık oluyor. Saatlerce uyusamda sebepsizce sürekli uyku halindeyim ve modum düşük:) Diğer adetime daha 21 gün var böyle bir durum yaşayıp hamile olan var mı? Tekrar test yapmalı mıyım? Mevsimsel bir şey olabilir mi?? vs vs kafamda çılgın sorular lütfen bana akıl verin :)

Birebir aynı soruları sormak yasak.

Korunmasız ilişkide gebelik riski her zaman var. Eğer her gün ovülasyon kullanmıyorsanız ikinciye yumurtlayıp yumurtlamadığınızı bilemezsiniz.

Ama bence gebelik değildir, normal adetiniz gibi başladıysa baya kanamadır erken kesilmiş olsa da.

yanıt gelmeyince tekrar sormak istedim yasak olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim :)

Uzun süre korumalı birlikte olup sonra korumasıza geçince adet düzeninde değişimler olabiliyor belki öyle birşeydir

Hamile kalıp kalmadığınızı merak ettiğiniz için aynı soruyu sorduğunuz konular açmışsınız zaten, üyelerde yorumlamış rica ediyorum lütfen tekrara giren konular açmayın, gebelik şüpheniz varsa kan testi yaptırın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…