• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi hanımlar abimin sözlüsüne ne hediye alayım?

mathematician

Sen bilirsin Ya Rab
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.334
13
158
Malatya
arkadaşlar abim 1 ay sonra sözlenecek.aileler arasında bir yüzük takılacak.herhangi bir tören yapılmayacak.biz kızı ismen tanıyoruz.uzakta olduğu için yüzyüze tanışma fırsatımız olmadı.kız eğitimli,kültürlü bir bayan.hediye seçiminde zorlanıyorum.bi karar veremiyorum.onunla ilk tanışmamız olacağı için söze elim boş ta gitmek istemiyorum.yarımelma gönül ama misali.nişan töreni olmayacağı için altın,akçe filan alamam.bunlar dışında ne alabilirim hediye önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Canım bence yeni çıkan şahmeranlardan al. Ben kendime gümüşcüden aldım. Hem fiyatı uygun hemde gören herkes çok beğeniyor nerden aldın diye soruyorlar. Ayrıca pek kimsede yok o yüzden değişik geliyor beğeniceğine eminim :34: Gümüş rengi, bakır ve altın renkleri var. Resim ekliyorum. Umarım yardimcı olmuşumdur.

$IMG-20120125-00996.jpg

ucunda nal şeklinde minicik altın bi bileklik gördüm arkadaşımın bileğinde bu minik nal ince kırmızı bir iple bileği sarıyor.altın olan kısmı sadece küçük nal.pahalı bişey deil ama çok zarif duruyo bide minik uğur böceği var oda hem bilekliğe hemde kolyeye takılabiliyo tabi tercih sizin kolay gelsin.

Back