Hanımlar 2 dakikanızı ayırıp bu siteyi şikayet edebilir misiniz

ay bide sitede yorum yapmışlar..yorumlara bakın yaaaaaaaaa Hasta bu insanlar....

Tamer E. - Sakarya
Ürün 3 günde elime geldi. denemedim değil kız arkadaşımda denedim korka korkam ya birşey olursa diye ama söyledikleri gibi 1 saat bayıldı uyanmadı mükemmeldi saygılarımla

Selim P. - İzmir
Arkadaşlar ürün gerçekten mükemmel, telefonda verdiği destekten dolayı hakan bey'e çok teşekkürler. ürünü kullandım spreyi sıkmamla hatunun gözlerini kısıp bayılması bir oldu denılebilir düşünen arkadasların tereddütsüz almasını öneririm

Faruk A. - İstanbul
Burdaki yorumlara bakarak sipariş verdim açıkçası işe yarayacağını düşünmüyordum. Kız arkadaşımı çok arzuluyordum. Sprey geldıkten 1 gün sonra evime çagırıp ürünü burun kısmına sıktım ve sevgilim kollarıma düştü gerisini sormayın :) tavsiye ederim ürün çok çok iyi

hanımlar nasıl ihbar edilir yada şikayet edilir hiç bi fikrim yok yardımcı olurmusunuz?Aramızda böyle insanların olması korkunç

wuhuuuuuuu sanırım kapandı umarım başka sitelerde tekrar türemezler mutasyona uğramış amipler

IP adresini değiştirmiş ya da farklı bir server a geçmiş olabilir,ama kesinlikle site sahipleri hakkında yasal işlem başlatılmalıdır, ürünü satın alanlar da takip edilmelidir

Yuh yaaa...!!
İlk kez böyle bir şeyi duyuyorum.
Allah'ın cezaları. Çok sinirlendim.

Bunuda görecekmişiz demek Allah bildiği gibi yapsın,nasıl bir amaca hizmet ediyor bu insanlar? nasıl bir toplum olma çabasıdır bu? aman yarabbi, şikayet edecektim ama hata veriyor google chrome,t.t.kom kapanmış olsa o linkte uyarı yazısı çıkardı telekomun

bu sabah fox tv nin haberlerine de çıktı kızlar, yeterince hızlı bi şekilde duyulmuş mutlaka kapatılacaktır.

Tecavüz vaadiyle sprey satışı!
Güvenlik amacıyla satılan bayıltıcı spreyleri, sağlık ve bakım ürünleri pazarlayan bir internet sitesinin, "kadınları bayılt tecavüz et" diye sattığı ortaya çıktı. Sosyal medyada büyük tepki toplayan site birkaç saat içinde kapatıldı.

11 Ekim 2011 - 07:53
Yazı Boyutu: Kadına yönelik şiddet, taciz ve tecavüz haberlerinin arttığı son günlerde, bir internet sitesinde erkeklerin “kadınları bayıltarak” cinsel ilişkiye girmelerine hatta tecavüz etmelerine “imkan veren” bayıltıcı sprey pazarlandığı ortaya çıktı. Bu "satış vaatleri" kısa sürede sosyal medyada büyük tepki toplayan internet sitesi kapatıldı.

CNN TURK'ün haberine haberine göre internet sitesinde verilen telefon numarası İzmir Küçükyalı'daki "35 M... Sağlık Ürünleri" adlı e-ticaret firmasına kayıtlı.

www.bayiltici-sprey.tk adresinden, erkeklerin kadınları “elde etmesine yardımcı olduğu” vaadiyle satılan bayıltıcı sprey, “Amerika’dan ithal” sloganıyla pazarlanıyor. Sprey için sitede “Her Erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. Bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yinede bayanı beraber olmaya ikna edemez. Ama artık C... Bayıltıcı Sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz. Sprey'den çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır” deniliyor.

“Tarafımızdan denenmiş ve 50-60 kullanımlıktır”

Sitede pazarlanan spreyin tanıtımı için yayınlanan metinde, firmanın spreyi test ettiği ve “50-60 kullanımlık” olduğu vurgulandı. Speryin sözde “faydaları” da anlatılarak, “Bayılan kişi üzerinde herhangi bir yan etki göstermez, sağlığına zarar vermez. Hayvanlar üzerindede etkilidir. Hayvanların bayıltılması gereken durumlardada spreyi kullanabilirsiniz” açıklaması yer aldı.

Firmanın spreye “çok güvendiği” de belirtilerek, “Ürünümüze o kadar çok güveniyoruz ki etkisini göstermez ise 20 gün para iade garantisi” vurgusu da es geçilmemiş!

Sitede yer alan kullanıcı yorumlarının da ürünü hangi amaçla pazarlandığını açıkça ortaya koyduğu görüldü.
posta gazetesinden alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…