• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar 2 dakikanızı ayırıp bu siteyi şikayet edebilir misiniz

minikbarni

hells bells
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
120
0
96
Bursa
Kadına yönelik istismarı teşvik eden bu ahlaksız siteyi ihbar edelim,tam link vermiyorum,başına www ekleyip siz de yapılan ahlaksızlığı görün ve ne gibi tehlikelere maruz kaldığımızı anlayın: bayiltici-sprey.tk

Sitede şöyle bahsetmiş:

"%100 etkili bayıltıcı sprey
her erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yinede bayanı beraber olmaya ikna edemez.
ama artık ama artık crossfire bayıltıcı sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz.

sprey'dan çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır.
bu muhteşem ürüne sahip olmak sadece 79.00 tl"

Şikayetleriniz için link: İhbar Web

Son düzenleme:
Mümkün olduğunca çok kişiye ulaştıralım,herkes şikayet etsin, hatta bence siteyi kuran şahısların bile takibe alınması lazım, bu insanlar aramızda yaşıyor

rezalet resmen, hemen bildirdim. keşke bi saat önce görseydim bunu, tib ile toplantımız vardı, daha hızlı olurdu. inşallah gerekeni yaparlar.

Allahın belaları bide acık acık yazmıslar !

Resmen, bayıltın tecavüz edin diyorlar! Rabbim bu yöntemle yaktıgınız canların haklarını alsın! :20: Ben şikayet ettim, lütfen siz de edin!!

Ben de ekşi sözlükten gördüm ve hemen ihbar ettim, daha fazla kişiye ulaşmak için de hemen burada başlık açtım

bende ihbar ettim..nasıl bi satış amaçlı açıklama o yaa hayallerini süsleyen kadınlara sahip olmak için..bu bu kadar alenen nasıl olabilir..onların hayallerine ....

Kadına yönelik istismarı teşvik eden bu ahlaksız siteyi ihbar edelim,tam link vermiyorum,başına www ekleyip siz de yapılan ahlaksızlığı görün ve ne gibi tehlikelere maruz kaldığımızı anlayın: bayiltici-sprey.tk

Sitede şöyle bahsetmiş:

"%100 etkili bayıltıcı sprey
her erkeğin hayalini süsleyen elde etmek istediği bir bayan vardır ama çoğu zaman çabaları olumsuzlukla sonuçlanır. bu noktada erkek farklı yollara başvurmaya çalışır bazen başı derdede girebilir yinede bayanı beraber olmaya ikna edemez.
ama artık ama artık crossfire bayıltıcı sprey var, bu bayıltıcı sprey ile istediğiniz bayanı çok rahat bi şekilde elde edebilirsiniz.

sprey'dan çıkan gaz kişiye narkoz etkisi vererek kokuyu aldığı andan sadece 5 saniye sonra bayıltır. 1 saat aralıksız etkisi vardır.
bu muhteşem ürüne sahip olmak sadece 79.00 tl"

Şikayetleriniz için link: İhbar Web
şikayyette bulundum bende arkadaşım. inşallah işe yarar. ne acaip y

bende ihbar ettim. bunların canlı olarak derilerini yüzseler içim acımaz. sapık zihniyetli yaratıklar:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

direk şikayet ettim

bu sitesi yapan ve o ürünü satmaya çalışan şeref yoksunlarının hapisle cezalandırılması gerekir.

Aman Allah'ım..Şok geçirdim..Bu ne yaaaaa..Site kapansa, üstüne de bulup cezalandırsalar bu kişileri... :47::47::47::47:

Bende şikayet ettim Yarabbim daha neler görcez duycaz :26:
Allah korkusu olmayan zavallı iğrenç mahlukatlar..

Ben de hemen ihbar ettim.
Ne kadar pislik .kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk..kk. insanlar var alenen ahlaksızlık,suç

Layıklarını bulurlar inşallah

Back