Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlaaar finansal danışmanınız ayağınıza geldi!! Bireysel emeklilikle ilgili sorular buraya📊💵🪙💳
Güzel hanımlar ben Agesa Hayat Emeklilik’te Birikim Ve Güvence Danışmanı’yım. Buraları biraz ihmal etmiştim ve döndüğümde gördüm ki mesaj bölümüm sizlerin sorularıyla yıkılmış Bende istedim ki buradan bir konu açayım hep beraber konuşalım, bir faydam olacaksa da bu başlık altından ilerleyelim Bes, dolar birikimli vergi iadeli hayat sigortası fonlar getiriler piyasa ve sistem getiri karşılaştırması.. Ne istersen sor atış serbest
Ben başlıyorum o zaman bebeklere bes açmak mantıklı mı ? Farz edelim ki açtık. Hangi fonlar daha mantıklı oluyor ? Ya da altın, döviz olarak mı bırakmak daha mantıklı uzun vadelide ? Ben 1 yaşımdaki kızıma açmayı düşünüyorum. 18-20 yaslarında kullanabileceği sekilde… açtıktan sonra nelere dikkat etmek gerek, ne yapsak daha karlı oluruz ?