Hanimiş Benim Oğlum

sende aralarına girip uyursun...tabi seni isterlerse...ayy evlat sevilir tamam can bile verilirde beraber uyumak ne ya...

Evli barklı 27 yaşında olduğu halde haftanın üç günü annesi ile uyuyan bir erkekten bahsediliyor.
"Anne baba bu gün senle uyuyayım vs olur yavrum gel beraber uyuyalım" şeklinde anne baba evlat sevgisi kapsamında olan bir durumdan değil.

Ben olay için yazmadım ki, anne babayla uyumanın ensest bir durum olduğu yazılınca tuhafıma gittiği için yazdım. Her annesi ya da babasıyla uyuyan insan ensest bir ilişki içinde değildir diye. Bu durum tabiki anormal ötesi. Ben cevap Yazdığım bayanım söylemini yanlış anlayıp yazdım olaya yazmadım yani..

oğluşu olmadan uyuyamıyorsa yandınız siz :O aranzda yatacak demektir.. yada yarın bigün size taşınır bu kadın.. demedi deme..

Bu linkini verdiğiniz konuyu okumamıştım şok oldum ondan öne de yine anasıyla beraber uyuyan bir erkek konusu vardı bir de bu knu etti 3. Yanılmıyorsam son 4 ayda sitede okuduğum 3. Anasıyla uyuyan erkek konusu, ben anlamıyorum bu kadar yaygın mı bu olay hiç duymadım etrafımdaböyle birşeyi yani duyan varsa yazsın ben mi tuhafım ?

tuhaflık konularda...

ay oğluşuummm ay tatlışıımmm kelimlerini
ve biz ele ele tutuşurken arkadan yavaşça sözlümün koluna girmek için çaba sarfettiğini biliyorum bende..
çok afedersiniz çok pardon valla çok özür dilerim ama kızlar sizden
bir gün al oğlunu g****tne sok dicem o olucak..

Ensestlik sadece cinsel birlesme ile olmaz bu da farklı bi turu demek ki çok garip ve inanılmaz koca adam Yuh !!!

kp nerde onlar birlikte yatarken, senin yanındada nişanlına çocuk gibimi davranıyo ve sana nasıl davranıyo.başka çocuk varmı ondan hiç bahsetmemişin. siz evllenince yatağı bayağı büyük alın 3 kişi anca sığarsınız.
bazı sorulara gülerek verdiğin cevaplara göre bence sende normal değilsin

Nişanlısınız daha, iyi düşünün iyi taşının.
Şimdiden adamı değiştiririm diye düşünmeyin.

Geçen gün bir konu vardı eşim, babamın kucağına oturuyorum şakalaşıyorum diye beni kıskanıyor diyordu. Herkes te konu sahibini haklı görüyordu baba kız ilişkisi. Küçük bir azınlık ta hoş olmadığını söyleyip erkeği haklı buluyordu.

Şu anki durum ondan bir tık daha üstte. Koca adam annesiyle yatıyor. Normal değil.
Ayrıca sizde en az nişanlınızın annesi kadar kıskanç ve sahiplenicisiniz. Annesi ne şimdiden kıskanç diyorsunuz. Ama onların anne çocuk ilişkisi bu zamana kadar zaten böyleydi.

Ensestvari yazılmış ensest yazılmış hemen yapıştırılmış birşeyler.
Bir konunun birinde bir arkadaş yorum yapmıştı babamla uyuyorum diye bir tane ters tepki olumsuz yorum görmemiştim.

Hiic dusunme bile kac hemen ewlendiginde 3 kisi uyursunuz yoksa yada seeni bile istmez o kesin yatarda sen mechul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…