benimde aklıma direk bu konu gelmiştihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-cok-yandi-su-5-ayda.789856/page-4
ahada buldum. eskide değilmiş ya
25 yaşındayım hala annemle babamın Arasında yattığım olur, Ensest bir durum göremedim açıkcası.. Nişanlım var ve gayet normal bir ilişkimiz var, arada onlarla da uyuduğumu bilir. Sorun yapmadı, kıskanmadı. Genişte değiliz öyle.. Buna evlat sevgisi diyoruz biz. Ensest ne demek biliyorsunuz değil mi? Oğluna sarılıp uyumak ensest mi oluyor şimdi? Ne Saçma? Yani ben evlenince babam sımsıkı sarılıp beni öperse aramızda ensest ilişki mi oluyor? Her ailenin evlat sevgisi ayrıdır. Buna asla ensestlik denilemez. Arada cinsel bir münasebet, elleşme, koklaşma, birleşme yoksa bir annenin babanın çocuğunu sevip, onunla uyuması ensestlikle adlandırılamaz. Tövbe ya.. Konu sahibine de şöyle diyim.. Hala arada babamla uyuruz annemle uyuruz, ama söz konusu sevgilimse kocam olcak adamla uyumaksa kalkıpta anamla babamla uyuyayım demem. He bu normal mi annesinin tavrı hayır değil. Iyice sorun bunu, emin olun. Yani nişanlınızla olan duygusal bağınızdan bile anlarsınız Olayların gidişatını. He ilerde de bu tavrı devam edecekse boşver gitsin. Bir Ömür de paylaşılmaz. Yani sor açık açık ilerde de uyumak isterse napıcaz de? Gidip annenizle mi yatacaksın de. Yemin ettireceğine önce bir sor neler diyecek.
e yuh..oldu olacak bi de emzirsin bari tövbe ya
hala nasıl nişanlı kalabiliyorsun sana da hayret ettim
Kadişim psikoloğum sen daha iyi bilirsin ama bu vakada hakkat emzirme ile ilgili bir travma var sanırım...
Ben olay için yazmadım ki, anne babayla uyumanın ensest bir durum olduğu yazılınca tuhafıma gittiği için yazdım. Her annesi ya da babasıyla uyuyan insan ensest bir ilişki içinde değildir diye. Bu durum tabiki anormal ötesi. Ben cevap Yazdığım bayanım söylemini yanlış anlayıp yazdım olaya yazmadım yani..Evli barklı 27 yaşında olduğu halde haftanın üç günü annesi ile uyuyan bir erkekten bahsediliyor.
"Anne baba bu gün senle uyuyayım vs olur yavrum gel beraber uyuyalım" şeklinde anne baba evlat sevgisi kapsamında olan bir durumdan değil.
Bu linkini verdiğiniz konuyu okumamıştım şok oldum ondan öne de yine anasıyla beraber uyuyan bir erkek konusu vardı bir de bu knu etti 3. Yanılmıyorsam son 4 ayda sitede okuduğum 3. Anasıyla uyuyan erkek konusu, ben anlamıyorum bu kadar yaygın mı bu olay hiç duymadım etrafımdaböyle birşeyi yani duyan varsa yazsın ben mi tuhafım ?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/canim-cok-yandi-su-5-ayda.789856/page-4
ahada buldum. eskide değilmiş ya
tuhaflık konularda...Bu linkini verdiğiniz konuyu okumamıştım şok oldum ondan öne de yine anasıyla beraber uyuyan bir erkek konusu vardı bir de bu knu etti 3. Yanılmıyorsam son 4 ayda sitede okuduğum 3. Anasıyla uyuyan erkek konusu, ben anlamıyorum bu kadar yaygın mı bu olay hiç duymadım etrafımdaböyle birşeyi yani duyan varsa yazsın ben mi tuhafım ?