Acaba hala sütten kesilmemiş mi
aynen 3,5 sene emzirmisKesin 3 sene emzirmistir
canim cok uzuldum hakkinizda en hayirlisi olur insallah ne gibi sorunlar oldu?Eşimin annesine olan annesininde eşime olan düşkünlüğü yüzünden bosanmak üzereyim ben ..... Çok çok başka sorunlar oluyor evlenince . ... Dikkat edin
Babasi 3 yasinda gidince baslamis bu bagimlilik diyorsun ya yaniliyorsun. 3 .5 yasina kadar emzirmek nedir ya? Cocugunun psikolojisini bu asamada yeteri kadar zedelemis zaten. Hastalikli bir iliskileri var. Bu kadin oğlunun morali falan bozulsa gelir seni bogar, aklini basina devsir arkadasim
aynen 3,5 sene emzirmis
canim cok uzuldum hakkinizda en hayirlisi olur insallah ne gibi sorunlar oldu?
Şimdilik uyuyorlar, yarın başına gelecekleri hayal dahi edemiyorum şu an. Benim eniştem de böyle, kız kardeşim de aynı dertten muzdarip ama kaynanasının ağzına tükürüyor resmen. Enişteye, gidip kızı getireceğimizi söyleyince vazgeçti tabi bu aşırılıktan. Anasına çok düşkünse evlenmesin o zaman. Baştan söyle kurallarını. Sonradan çok sıkıntı yaşarsın.Sevgili kayinvalidem 27 yasindaki olan oglusu benimde nisanlim olan sahisla sanki 3 yasindaymis tavri icinde.
Artik vallaha cekemiyorum deli olucam
Nisanlimda bambaska birsey 27 yasinda adam annesiyle uyur mu ya, gorulmus duyulmus birsey mi, utanmiyormusun sen be koca adam ana kuzusumusun nesin sen dedim "Napayim hayatim bensiz uyuyamiyormus bazi aksamlar illede seninle uyuyacagim oglum diye tutturuyor napayim yani" diyor.. haftada 2-3 aksam kesin beraber uyuyolar...bayilacam ;D
Nisanlim isi geregi 1,5 ay sehir disina gitti, ayilmalar bayilmalar, gidecek diye her gun aglamalar.. bu ne yaa bu neeeeeee? herkesin evladi var herkes evladina canini verir ama bu artik bambaska yuhh yani
Cok doluyum cok kiziyorum
Ne yapmam gerek bilmiyorum ama olursa evlenirsek Allah nasip ederse kaynanamla aram buz olacak kotu olacak o kesin.
Bu 27 yasinda erkek gorunumlu cocuk nisanlimlada (agzimi bozduruyor artik) ayrilsam mi diye dusunmeye basladim ama annesiyle uyuyor diye ayrilinir mi bilmiyorum
ayy hasta ediyolar insani yaa, bende kaynana olurum nasipse boyle yapmam yaa
5 yasinda annesiyle uyuyana bagimli denir, 27 yasinda uyuyana baska sey denir
Sevdim bu yorumu cuk olmuşyaşanmış bir olaydan bahsetmek isterim. Arkadasimin ablası evlendiginde, evlendiği çocuğun kız kardeşi aynı anne gibi kendini yerden yere atmalar filan. Neyse bu kendini perişan etmeler bi türlü bitmedi ablayla eşi boşandı. Şimdi bu çok uc bi nokta olabilir ama, kız kardeşin abisi için kendini neden o kadar yerden yere attiginin tabiki bir "sebebi" varmış meğer. Soyletmeyin. Tisikkirlir.