Hanımhanımcık olmak mı? Erkek gibi mi?gayrı kaldım arada....

ben de 1. gruba dahilim...
erkek gibi çok bilmiş hanımları ben bıle sevmıyorum bırde erkeklere ne kalmıs..
biraz kendınıze dıkkat edebılırsınız aslında hoşlanmıyorsa bu durumdan ama arkadasına cay koymanıza bıle bozulmus buda bana fazla geldi.anlasmanız zor gibi...

bende 1. gruptanım acıkcası ben sevgilimin yanında garsonla muhattap olmam erkeklerle konuşmayı sevmem çekinirim tokalaşmayı bile sevmem bende dediğin tarzda hareketlerden hoşlanmam erkeklerde hiç hoşlanmaz eminim yani ben yapsam benim sevgilimde bana kızar o en çok benim karakterimi seviyo zaten

Ben değişemem değişemem işte.sanırım ayrılcaz.gecen biri sadece facede benim paylaştığımı beğenmiş.oda sinirlendi bak izle beni dedi.madem öle face muhabeti actı...allah ne göreyim herkes mesaj bir anda 10 kişi nasılsınz ....bey...falan filan..al nasıl oluyormuş.ya sen dedim çocukmuşun bak kıskandım mı seni.konuş tabi o senin karekterin dedim..

Ben de önceden biraz erkeksi tavırlar sergiliyordum. Ama artık 1. gruba dahilim.

Erkek arkadaşım beni değiştirmek gibi bir müdahalede bulunmadı. Hatta şöyle şöyle yapma dememiştir bile. Ama ben kendi gözlemlerimle kendi davranışlarımdaki hataları düzelttim. Biraz geri çektim kendimi. Aman dünyanın yükünü ben mi çekeceğim. O halletsin deyiverdim. O da ben hallediyorum havalarında. Aman duymasın :)

aşık olmuş bence sana sende onun gibi hissedıyorsan evlen gıtsın yaaaa

birde şu var erkekler sizce sessiz sakın kızı dahamı kolay ezer..kuzu gibi olursam eger çokmu renkli olcak hayat..beni odasına kapatıyor çıkma kitle kendini..diğer toplantı salonundan ses geliyor erkek kadın muhabet.kendi gerçi işinde falan..çıkıyorum odadan agırda kalmış inekler gibi.bakıyorum kızın biri vızır vızır bişey anlatıyor..hayda ben neyim..başlıyorum arkadaşlarıylan konuşmaya işlen ilgili tabi..ortamda bir tepki yok tabi..sonrası kötü..ben değişmem ki.kötü kızmı oluyorum allah aşkına.bugün bana diyor bir daha ortamıma gelme beni germe:))

valla duymasınlarda..erkek gibi olmak derken bizler narin kızlardan herseyi erkekten bekleyen tipler değiliz sanırım.ölemi olmak acaba daha şanşlı gzöde kılar bizi bilemem.

Peki kafama takılan tüm erkekler art niyetlimidir.

ben ikisi de değilim..biraz ondan biraz diğerinden
duruma ,ortama,ruh halime göre değişkenlik gösterir..

Yok canım herşeyi erkekten beklemeyeceksin. Sadece onunda birşey başarmasına izin vereceksin. Yani herşeyi ben yaparım diye atlamayacaksın. Aslında akıllı kadınlar yönetiyor erkekleri ama çaktırmadan. Nazlı nazlı, narin narin konuşup istediğini tatlı dille yaptıran çok bayan var. Ben bu konuda pek becerikli değilim maalesef :)

Tabiki tüm erkekler art niyetli değildir ama çoğu artniyetlidir maalesef. Kız arkadaşım gibi gördüğüm normal erkek arkadaşların, sonradan yavşamaya başladığını görünce ben erkeklerle çok da dost olunmayacağını anladım. Tabiki çok iyi dost olan karşı cinsler de var. Onu kardeşi gibi gören, kankası gibi gören. Ama öyle erkekleri bulmak zor ne yazık ki.

tabii ki daha kolay ezerler o yüzden onu isterler ya zaten.Bence sen nasılsan öyle ol,değiştirmeye kalkma kendini.Seni seven olduğun gibi sevsin.Şu anlattığın durum çok vahim yani,bu devirde kaldı mı böyle şeyler ya.Kaç yaşında sevgilin bi de onu merak ettim.

İlk mesajdaki soruna gelince 1. gruba dahil olmadığım kesin,galiba 2. gruba daha yatkınım.

Birinci olmak veya ikinci olmak çok önemli değil. Daha önemli bir şey varsa o da kendin olmak. Anladığım kadar erkek arkadaşın sizi değiştirmeye çalışıyor, ki bu hoş bir şey değil. Bu arada garsonu çağırmak erkek arkadaşın arkadaşına çay koymak hiç ters bir durum değil. Bu adam ilerde size daha çok şey yasaklar gibime geliyor. Siz ne olursanız olun başkalar istiyor diye değişmeyin yoksa bir gün pişman olursunuz, benim düşüncem bu.

Iki gruba da tam olarak uymuyorum. Ben kendimim yaa, yani biraz birinden, biraz otekinden falan..
Verdigin orneklere bakilirsa erkek arkadasin asiri kiskanc,ne o oyle arkadasa cay koydun diye kizmalar, kadinli erkekli toplanti sirasinda seni ofise kapatmalar... Bu kisi, sabah ise giderken karisinin ustune kapiyi kitleyen erkeklere benziyor. Buraya yaziyorum, bu kisiyle evlenirsen sana pencereden bile baktirmaz bu.

İnsanlara karşı mesafeli davranmanı istiyor. Sanki sen kime nasıl davranacağını bilmiyormuşsun gibi Yada onun çevresine biraz daha mesafeli davranabilirsin...Onun tanıdıklarına falan restoranlarda ne bilim sinema vss bu tür yerlerde bırak siparişi o versin bütün organizasyonu o ayarlasın bunlardan sonra belki seni hanımhanımcık görmeye başlar.. Aslında biliyomusunuz bütün mesele sizde şimdiden üstünlük kurmaya çalışması ve yarın öbürgün evlenirseniz görüceksiniz bir süre çiftler evde savaş halinde oluyorlar farkında olmadan birbirlerine kendi kurallarını kabullendirmeye çalışıyorlar .. Ama erkeklerde çoğunlukta var bu üstünlük kurma çabası.. İş hayatınız varsa birde ona yakın kazanıyorsanız yada ondan az da olsa fazla bir kazancınız varsa kendilerini ezikmi sanıyorlar nedir acaipleşiyorlar ben çok biliyorum böyle çok örnek var etrafımda.. Nedir yani sizi olduğunuz gibi herşeye rağmen sevsin zaten iki insan evlenince iki irade bir oluyo herşeyin üstesinden geliniyor ama sabır ve saygı ile...Birde zaten evlilik belli başlı bir ağırlık getiriyor insana ister istemez değişiyorsunuz.. Neyseee Allah kolaylık versin size...

Erkek gibi davranan kızlar hiç hoş görünmüyor,kadın gibi davranan erkeklern hoş görünmediği gibi..

yerine göre davranmayı bilmeli hatun dediğin....
zaman gelir tam bi hanım olursun..
zaman gelir savaşman gerekir en kral erkekten daha güçlü durursun...
ortamına zamanına ve kişisine göre hareket ettikten sonra hanımlıkta erkek gibi olmakta yakışır dengeleyebilene...

Neden 2 uç seçeneği sunuyorsunuz ki?

Sanki bir kadın ya kibarlıktan kırılacak ya da erkek gibi olacakmış gibi?

Mesela ben kendimi hiçbir gruba dahil göremedim.... Erkek gibi değilim orası kesin bu 1. grup, ama erkek arkadaşlarımla da her türlü muhabbeti yaparız bu da 2. grup.

Bence sınıflandırma çok yanlış olmuş. Demişsiniz ki "biz narin kızlar gibi her şeyi erkekten beklemiyoruz"

Narin olmak ve her şeyi erkekten beklemeyi nasıl böyle bağdaştırdınız anlayamadım.

Olay tamamen sizin sevgilinizin bu konu hakkındaki görüşleriyle alakalı, mesela kırmızı ruja kızıyor diyorsunuz.

Bunun ne hanım hanımcık olmakla ne de erkek fatmalıkla alakası var.

Sonuç olarak benim fikrim, ortayı bulmanızdan yana. Hem sizin hem de sevgilinizin. O sizi böyle tanımış böyle sevmiş. Kimsenin kimseyi değiştirmeye hakkı yok. Ama tabiii ufak tefek değişiklikler yaparak ortasını bulmak da en güzeli. Aşk, fedakarlık demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…