- Konu Sahibi Hazal zamani
-
bir de ikizler burcu musunuz acaba:26:
yok canım benim oğlak burcu,oda boğa burcu.şubatta tanıştık mayısta evlenmek istiyor..bende uzatıyorum zamanı..iyi bir insan olgun ciddi..
aşık olmuş bence sana sende onun gibi hissedıyorsan evlen gıtsın yaaaa
ben de önceden biraz erkeksi tavırlar sergiliyordum. Ama artık 1. Gruba dahilim.
Erkek arkadaşım beni değiştirmek gibi bir müdahalede bulunmadı. Hatta şöyle şöyle yapma dememiştir bile. Ama ben kendi gözlemlerimle kendi davranışlarımdaki hataları düzelttim. Biraz geri çektim kendimi. Aman dünyanın yükünü ben mi çekeceğim. O halletsin deyiverdim. O da ben hallediyorum havalarında. Aman duymasın :)
valla duymasınlarda..erkek gibi olmak derken bizler narin kızlardan herseyi erkekten bekleyen tipler değiliz sanırım.ölemi olmak acaba daha şanşlı gzöde kılar bizi bilemem.
Peki kafama takılan tüm erkekler art niyetlimidir.
birde şu var erkekler sizce sessiz sakın kızı dahamı kolay ezer..kuzu gibi olursam eger çokmu renkli olcak hayat..beni odasına kapatıyor çıkma kitle kendini..diğer toplantı salonundan ses geliyor erkek kadın muhabet.kendi gerçi işinde falan..çıkıyorum odadan agırda kalmış inekler gibi.bakıyorum kızın biri vızır vızır bişey anlatıyor..hayda ben neyim..başlıyorum arkadaşlarıylan konuşmaya işlen ilgili tabi..ortamda bir tepki yok tabi..sonrası kötü..ben değişmem ki.kötü kızmı oluyorum allah aşkına.bugün bana diyor bir daha ortamıma gelme beni germe:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?