- Konu Sahibi Hazal zamani
-
ben 1. Grupta oldugumu belirterek cevap yazayim.
Sevgilinizin sadece 1-2 olayla sizi degerlendirdigini dusunmuyorum.
Ancak soyle bir gercek var. Bu bir yapi meselesi. Simdi bana birisi erkek gibi davranmami soylese yapamam cunku yaradilisim buna musait degil.
Siz kendinizi degistirmeye baslasaniz, bu sefer de siz olmaktan cikacaksiniz.
Sahi siz nasil sevgili oldunuz? Yani o zaman davranislarini begeniyordu da simdi mi gozune batiyor?
[sıze=2][ı]ha bu arada, benden kadınsılık aktığını söylüyorlar[/sıze]
çok kokoşum da[/ı]
sen gibisi olsam nasıl olurdu durumum.pece takardı kesin.ki kırmızı rujuma acayip takmış.
rşunda anlaşalım; sevgiliniz çok kıskanç ve kıskaçlık iyi bir şey değil. Sizi ilerde sıkıntıya sıkabilir bu durum. Arkadaşına çay koyman da ne varmış.
Diğer meseleye geçince erkekler; erkeksi konuşmalar yapan kadınları gerçekten sevmiyorlar. Yani abicim domates kaça diyen bayandan çoğu hoşlanmaz.
Garsonu çağırmakta bencede bir şey yok. Fakat azcık nazlı olmakta fayda var derim ben. Bırakın garsonu çağırmak, parayı uzatmak vs. Basit şeyleri erkeklerden bekleyin ki egocukları tatmin olsun.
kırmızı ruj kullanıyorsan bence sende vardır kadınsılık. öyle erkek gibi filan değilmişsin işte. Kırmızı ruj her yiğidin harcı değil :)
onu diyorum işte.ne sus pus kızlar var.hiç konuşmazlar ama gel gör içini gör.erkekler bunu göremiyormu acaba..bende denedim öle..kafam yerde cevresinden biri gelir nasılsın toredo der.bende kafamı sallarım gözüne bakmadan..1-2 yaptım ama bu ben değilim yaaa...en fazla 15 dk durdum.aaa dedim bende varımmm[ı]hanim hanimcik olmak demek etek giymek degil ki..
O kisiye özgü birseyidr yapi meselesi..
Agir oturakli olmak iyidir, tabiki diger yaninda olmali..
Mesela su dediign olaylar hesap isteme vs gibi
e bunlari hanim hanimciklarda yapiyor yani hanim hanimcik olmak demek
sus pus otur demek degilde...
Mesela benimkide yolda birine yol sormustuk adamla konustum diye trip atacakti,attirmadim
konusmakla filan alakasi yok ama..su pazar muhabbetlerini hic yapamam zaten hicte hayatimda gitmedim ama
yani ne bileyim kendiniz gibi olun..icinizden ne geliyorsa..ben girdigim ortamda bana uygun bir konusma yoksa
hic konusmak icin konusmam,yani siz nasilsaniz öyle olun,simdi etek giyip
degisemezsiniz...
Etek ve pantolan onemli degil ama yapinizi nasil degistireceksiniz o önemli[/ı]
r
aslında canım benim.vurdumduymaz erkeğide sevmem ben.fazla asırı kıskanç değil.dedikleri mantığıma uyuyor.mesela minibüscü gecenlerde arabadan inerken yavaş olsana be dyen kadının arkasından küfür etti.bende dayanamadım erkeklik bumu?senin anan bacın yok mu dedim.terbiyesiz dedim.bana sen ne ayaksın dedi.o sırada erkek arkadaşım doğru konuş falan.şöförde yanındakine sahip çık falan tartışma yaşandı öle..inince senin yuzunden katil olcam başım belaya gircek.sen ne biçim insansın falan...sus sanamı düşmüş dedi.bende haklısın dedim.elimde değil bu fevri davranışlar.tamam diyorum çek git evlenme.onuda yapmıyor.iyi birisn sen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?