Hanımhanımcık olmak mı? Erkek gibi mi?gayrı kaldım arada....

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR,

SİZLERE BİRŞEY DANIŞMAK İSTİYORUM.SİZE İKİ KIZ ÖRNEĞİ SUNACAĞIM.MUTLAKA BİRİNE YATKINIZDIR...

1.HATUN:Hanımhanımcık tabirinde..nerede nasıl konuşacağını bilir.Erkeklerlen pek alakası yoktur.genelliklen kacarlar.ağırbaşlıdır..oturmasını kalkmasını bilen.bayan gibi davranan.

2.HATUN:Erkek fatma demiyimde..çok doğaldırlar.erkekleri arkadaşlarını kendi gibi görürler.hemen herkeslen samimidirler.içtendirler..(tabi sapık turleriylen değil herhalde)

Bu iki hatun tabiki edebinde namusundadır.sevgili görmezler.sadece yaklaşım farklılıgıdır.

tabi soyle bişey var.herkes kara kutu .kımın ne olduğu belli değil ..ak göz kara göz misali..kafası yerden kalkmayan sevgilisinin esinin yanında uslu kızlarımız..ama ya geçmişinde neler neler yaşamış olduğu.

ya diğeri erkeklerlen kolay diyologa gecen..samimi olan kızların..hep adının kötü algılandığı.ay ne kolay kız dendiği..

ŞUNA GELMEK İSTEDİM ARKADAŞLAR.KENDİMDEN BAHSETCEM.ERKEK ARKADAŞIM VAR.VE BENLEN EVLİLİK DÜŞÜNCESİNDE.ONA KALSA HEMEN 1-2 AY..BENDE DİYORUM BİRAZ DAHA ZAMAN ZAMAN..Kİ YAŞIM AYYUKA GELDİĞİ HALDE.İYİ DENEMEK LAZIM.LAKİN BEN PEK OTURAKLI DEĞİLMİŞİM.SU SEKİLDE BANA SENİ BEN BİLİYORUM KALBİNDE KÖTÜLÜK ART NİYET YOK AMA..BİRAZ HANIMHANIMCIK BAYAN GİBİ DAVRANSANA..BEN VARKEN GARSONU CAGIRMAK SENİN NE HADDİNE..GECEN TELEFONUM ACIK KALMIŞ DİNLEMİŞ BENİ.PAZARCIYLAN KONUŞMAM TAM BİR FACİYAYMIŞ.AYNENDE KONUŞMAM ŞU:
"AGBİCİM ŞİMDİ BU DOMATESLER SERADAN MI BAK DEĞİLSE HAFTAYA GELİRİM..BİZİ KANDIRMA" ÇOCUKTA "TABİ ABLACIM BEN HEP BURDAYIM HAFTAYA 1 KG DAHA FAZLA ALACAKSIN"

İŞTE KIZLAR..BU LAFLARIM ONA ÇOK BATMIŞ.BAZEN KENDİMİ ONUN YERİNE KOYUYORUM.HANİ KISKANÇLIK OLAYI.OFFF DİYORUM..BEN BÖLE SESSİZ KALAMAM Kİ..YAPIM BU ONUN İÇİN DEĞİŞEMEM KENDİMİ KASMIŞ OLURUM.ALLAH BİLİYOR ERKEKLER YA KARDEŞİM YA ARKADAŞIM.AMA ONA GÖRE HEPSİNDE ART NİYET VAR.BENİM SAMİMİYETİM ONLAR FARKLI ALGILARMIŞ.SÜREKLİ BENİ ELEŞTİRYOR.KOLLUYOR.BU TSHIRTIN BİRAZ ACIK DEĞİLMİ?YOK KIRMIZI RUJDA NEYİN NESİ MİLLET NE GÖRÜR SENİ.ÇOK İYİ BİR İNSAN.SAHİPLENİCİLİĞİ GÜZEL.TAMAM VURDUMDUYMAZIDA SEVMEM AMAA...HEP KİŞİLİĞİMİ DEĞİŞTİRME SEVDASINDA.YOKSA ASLINDA BİLİYOR BENİ.

BİR ÖRNEK DAHA;KENDİSİNİN CEVRESİ ÇOK GENİŞ.2 ERKEK ARKADAŞI GELDİ.BANA HEP BİŞEYLER SORDULAR.BEN HEP KAÇTIM.İŞ YERİNDEYİZ.MUTFAKTA ARKADAŞI GELDİ BANADA CAY KOYARMISIN.KOYDUMDA.SONRA BANA NE İŞ YAPARSIN FALAN..Kİ BEN HEP KACAMAK CEVAP VERİYORUM HADİ GİTSİN DİYE..O SIRADA O GELDİ.BİŞEY DEMEDİ.AMA AKŞAM TELEFONDA..VAY EFENDİM BEN NİYE CAY KOYMUŞUM.O ALSAYMIŞ.YA DEDİM O SENİN ARKADAŞIN.YOK KOYMAM DERSEM SEN KOY DERSEM ÇAĞ DIŞILIK OLMAZ MI?DEDİM.

KISACA KIZLAR O ZAMAN BEN ETEKLERİMİ TOPLAYIP..ELİME DANTELİ ALIP EVDE KOCAMIMI BEKLİYİM.ÇALIŞMIYIM MI?HAVUZUMA GİDİP YUZMUYUM MU?KIRMIZI RUJUMU SÜRMÜYÜM MÜ?HERKES KONUŞURKEN YANLIŞ BİŞEY VARKEN LAFA GİRİP MUHALEFET YAPMIYIM MI?

SİZLER NASILSINIZ?

ETEKLİMİ?

PANTOLONLU MU?

KOCAMAN ÖPTÜM HERKESİ..:72:

Ders çalışmaktan, kafam cacık oldu ama kendimce, anladığım kadarıyla yorum yapayım;
Ben hanım hanımcık kızlardan yanayım.
Yani kibar ve nazik ...
Kadın dediğin kadın gibi olucak ya...
Şoför Nebahatleri sevmiyorum :1:

Ben 1. Grupta oldugumu belirterek cevap yazayim.

Sevgilinizin sadece 1-2 olayla sizi degerlendirdigini dusunmuyorum.

Ancak soyle bir gercek var. bu bir yapi meselesi. Simdi bana birisi erkek gibi davranmami soylese yapamam cunku yaradilisim buna musait degil.

Siz kendinizi degistirmeye baslasaniz, bu sefer de siz olmaktan cikacaksiniz.

Sahi siz nasil sevgili oldunuz? Yani o zaman davranislarini begeniyordu da simdi mi gozune batiyor?

Bir kaç diyalogdan (ki bu diyaloglar da hanımefendi olmadığını gösteren diyaloglar değil) nasıl hanımefendi olmadıgın kararına varmış ilginç geldi ya.

merhaba benim içim erkek dışım tam bir kontes gibidir.gören güçsüz,narin ve çok kırılgan sanır.ama tam bir savaşçı,hem bedenim hem ruhum aşırı güçlüdür.bence beynindeki erkek yapısını içinde besleyeceksin zamanı gelince işe yarıyor.amozon misali...:41:

Şunda anlaşalım; sevgiliniz çok kıskanç ve kıskaçlık iyi bir şey değil. Sizi ilerde sıkıntıya sıkabilir bu durum. Arkadaşına çay koyman da ne varmış.

Diğer meseleye geçince erkekler; erkeksi konuşmalar yapan kadınları gerçekten sevmiyorlar. Yani abicim domates kaça diyen bayandan çoğu hoşlanmaz.

Garsonu çağırmakta bencede bir şey yok. Fakat azcık nazlı olmakta fayda var derim ben. Bırakın garsonu çağırmak, parayı uzatmak vs. basit şeyleri erkeklerden bekleyin ki egocukları tatmin olsun.

Ha bu arada, benden kadınsılık aktığını söylüyorlar :1:
Çok kokoşum da :1:

ben 1. Grupta oldugumu belirterek cevap yazayim.

Sevgilinizin sadece 1-2 olayla sizi degerlendirdigini dusunmuyorum.

Ancak soyle bir gercek var. Bu bir yapi meselesi. Simdi bana birisi erkek gibi davranmami soylese yapamam cunku yaradilisim buna musait degil.

Siz kendinizi degistirmeye baslasaniz, bu sefer de siz olmaktan cikacaksiniz.

Sahi siz nasil sevgili oldunuz? Yani o zaman davranislarini begeniyordu da simdi mi gozune batiyor?

hep öleydi.aslında kendisi sinema camiyasından.lakin ortamdan oturu yaşamışlıklarından dolayı tüm erkekler art niyetli.misafiri geldimi odaya geç söyle sakın çıkma..adamlar normal insan gibi konuşuyor.muhabbet etmicekmişim.kendisi ağır agbi.ama bende kendimdende
ödüm veremem ki.sus pus..çok cenem düşükmüş..ki değilim aslında..muhabeti severim.insan tanımayı..şimdi mesela facedeyim ne işim varmış bu saatte bak beni zorluyorsun benim sohbetim kapalı acarsam görürsün kimler selam verecek.çocuk işleri gibi ya

Etek giymekle veya pantolon giymekle veya çalışmakla çalışmamakla alakalı bir durum değil hanımefendii olmak önce onu söylemek istiyorum,
pekala bu şartlar altında da hanımefendi olunabilir konuşmanızdan da hanımefendiliğe aykırı bi durum göremedim, asosyal olunca hanımefendi olunmuyor...

hanim hanimcik olmak demek etek giymek degil ki..

o kisiye özgü birseyidr yapi meselesi..

agir oturakli olmak iyidir, tabiki diger yaninda olmali..

mesela su dediign olaylar hesap isteme vs gibi

e bunlari hanim hanimciklarda yapiyor yani hanim hanimcik olmak demek

sus pus otur demek degilde...

mesela benimkide yolda birine yol sormustuk adamla konustum diye trip atacakti,attirmadim

konusmakla filan alakasi yok ama..su pazar muhabbetlerini hic yapamam zaten hicte hayatimda gitmedim ama

yani ne bileyim kendiniz gibi olun..icinizden ne geliyorsa..ben girdigim ortamda bana uygun bir konusma yoksa

hic konusmak icin konusmam,yani siz nasilsaniz öyle olun,simdi etek giyip

degisemezsiniz...

etek ve pantolan onemli degil ama yapinizi nasil degistireceksiniz o önemli

ikili ilişkilerde bi taraf diğer tarafı değiştirmeye başladığı andan itibaren sorun çıkar.bende 1.gruptakilerdenim ama böyle olmak istediğim için.ama teyzem 2.gruptaki gibi özellikle şu garsonu sizin cağırma muhabbetiniz dikkatimi cekti aynen teyzemde böyle hatta erkek gibi yetişmiş küçükken erkeklerle oynarmış hep filan erkek arkadaşı yoktur ama bi yerde yemek yediğimizde siparişi o verir garsonuda çağırır bi yer arancaksa mesela tesisat için filan teyzem arar eniştemin yapcağı bazı şeyleri o yapar ama hiç sorun olmaz bu aralarında eniştemin gözünede hiç batmaz ki normal olan budur bence.yani sizin davranışlarınız sizin kişiliğinizin karakterinizin bi göstergesiyse sizi değiştirmeye calısmakta cok bencilce olur bence.siz böyle mutlusunuz, başkasının istediği gibi olunca mutlu olcak mısınız bu önemli.

şunda anlaşalım; sevgiliniz çok kıskanç ve kıskaçlık iyi bir şey değil. Sizi ilerde sıkıntıya sıkabilir bu durum. Arkadaşına çay koyman da ne varmış.

Diğer meseleye geçince erkekler; erkeksi konuşmalar yapan kadınları gerçekten sevmiyorlar. Yani abicim domates kaça diyen bayandan çoğu hoşlanmaz.

Garsonu çağırmakta bencede bir şey yok. Fakat azcık nazlı olmakta fayda var derim ben. Bırakın garsonu çağırmak, parayı uzatmak vs. Basit şeyleri erkeklerden bekleyin ki egocukları tatmin olsun.
r

aslında canım benim.vurdumduymaz erkeğide sevmem ben.fazla asırı kıskanç değil.dedikleri mantığıma uyuyor.mesela minibüscü gecenlerde arabadan inerken yavaş olsana be dyen kadının arkasından küfür etti.bende dayanamadım erkeklik bumu?senin anan bacın yok mu dedim.terbiyesiz dedim.bana sen ne ayaksın dedi.o sırada erkek arkadaşım doğru konuş falan.şöförde yanındakine sahip çık falan tartışma yaşandı öle..inince senin yuzunden katil olcam başım belaya gircek.sen ne biçim insansın falan...sus sanamı düşmüş dedi.bende haklısın dedim.elimde değil bu fevri davranışlar.tamam diyorum çek git evlenme.onuda yapmıyor.iyi birisn sen diyor

Herkesin bir yapısı var, değiştirmek zordur.
Neysen öyle olacaksın.

Ama benim bildiğim şey ,erkek gibi kızlara erkeklerin büyük çoğunluğu hoşlanılacak kız gözüyle bakmıyor.
Kanka olursun, muhabbet edersin o ayrı.

Ben nefret ederim erkek fatmalardan. O kadar çok ki etrafta artık.
Erkekler şikayet ediyor, kızlar artık kız gibi davransınlar diye.

[ı]hanim hanimcik olmak demek etek giymek degil ki..

O kisiye özgü birseyidr yapi meselesi..

Agir oturakli olmak iyidir, tabiki diger yaninda olmali..

Mesela su dediign olaylar hesap isteme vs gibi

e bunlari hanim hanimciklarda yapiyor yani hanim hanimcik olmak demek

sus pus otur demek degilde...

Mesela benimkide yolda birine yol sormustuk adamla konustum diye trip atacakti,attirmadim

konusmakla filan alakasi yok ama..su pazar muhabbetlerini hic yapamam zaten hicte hayatimda gitmedim ama

yani ne bileyim kendiniz gibi olun..icinizden ne geliyorsa..ben girdigim ortamda bana uygun bir konusma yoksa

hic konusmak icin konusmam,yani siz nasilsaniz öyle olun,simdi etek giyip

degisemezsiniz...

Etek ve pantolan onemli degil ama yapinizi nasil degistireceksiniz o önemli[/ı]
onu diyorum işte.ne sus pus kızlar var.hiç konuşmazlar ama gel gör içini gör.erkekler bunu göremiyormu acaba..bende denedim öle..kafam yerde cevresinden biri gelir nasılsın toredo der.bende kafamı sallarım gözüne bakmadan..1-2 yaptım ama bu ben değilim yaaa...en fazla 15 dk durdum.aaa dedim bende varımmm

r

aslında canım benim.vurdumduymaz erkeğide sevmem ben.fazla asırı kıskanç değil.dedikleri mantığıma uyuyor.mesela minibüscü gecenlerde arabadan inerken yavaş olsana be dyen kadının arkasından küfür etti.bende dayanamadım erkeklik bumu?senin anan bacın yok mu dedim.terbiyesiz dedim.bana sen ne ayaksın dedi.o sırada erkek arkadaşım doğru konuş falan.şöförde yanındakine sahip çık falan tartışma yaşandı öle..inince senin yuzunden katil olcam başım belaya gircek.sen ne biçim insansın falan...sus sanamı düşmüş dedi.bende haklısın dedim.elimde değil bu fevri davranışlar.tamam diyorum çek git evlenme.onuda yapmıyor.iyi birisn sen diyor

Burda erkek arkadaşınızı zor durumda bırakmışsınız. O minibüsçüyle kapışabilir ve çok zor durumlarla karşılaşabilirdiniz. Ben de bir kere böyle birşey yapmıştım çünkü. İki iri yarı erkek çekirdek kabuklarını yere atıyordu. Benimde çenem durmadı. Ayıp neden batırıyorsunuz filan dedim. Doğal olarak erkek arkadaşıma sataşmaya kalkacaklardı bir şekilde toparladık durumu.

Bakmayın bende sizin gibiyim. Ben de bu tip adamlarla çok kapışıyorum. Böyle kadınları küçümseyen tipler gördü mü. Ama sonum bir kere karakolda bitiyordu az kalsın.

Bir arkadaşımda bu tip nahoş davranan bir erkeğe bağırmıştı filan. Kızı sokak ortasında toplanıp arkadaşları dövmüşlerdi. Kız silah taşımak zorunda filan kalmıştı yanında.

Kısacası bu gibi durumlarda azcık çenemizi tutmak lazım. Dünyayı, bu erkekleri biz düzeltemeyiz.

yine de dolmuşta kavga çıkarır gibi konuşman hoş olmamış gibi.. hani muhakkak savunmalısın ama ben olsam sanırım böyle yapmazdım.. ki erkek olsam dolmuşta ya da her hangi bir yerde 'acaba ne zaman kavga çıkaracak' diye beklemekten yorulur insan... erkek arkadaşın haklı demiyorum; seni değiştirmek istemesi bir kere büyük bir hata.. ama bu dolmuş konusunda bir tık ona hak verdim...
yalan dünyanın bu akşamki bölümü geldi aklıma.. erkekler koruma içgüdüsünden midir egodan mıdır nedendir bilmem gerçekten güçsüz olan ya da güçsüz gözüken kadınları, erkeğe ihtiyacı olan kadınları daha çok sahipleniyorlar..

Back