- 8 Haziran 2015
- 402
- 513
- 53
- Konu Sahibi One of a kind
-
Hac kokulu esanslardan desem kızmayınDedem de hep kullanıyor bazısı çok hoş sanki medinedeyim buram buram
Carolina herrera 212 sexy
yasemin olduğuna göre baya ağır bir koku değilmi? benim kullandığımda hemen farkettiriyordu ama hiç ağır değildi biraz şekerliye kaçtığından. ama hanımeli kokusuna taktım biraz onuda kontrol edeyim :))Dediginiz parfüme benziyor mudur hic emin değilim. Ama hanımeli&yasemin kokusunu yogun aldıgım bir parfümdür Burberry London. Ama şekerli değildir onu belirteyim.
Agır degil aslında daha cok ciceksi kremsi bir kokuyasemin olduğuna göre baya ağır bir koku değilmi? benim kullandığımda hemen farkettiriyordu ama hiç ağır değildi biraz şekerliye kaçtığından. ama hanımeli kokusuna taktım biraz onuda kontrol edeyim :))
ay güzele benziyor o zaman:)) teşekkür ederimm bakiim bi.Agır degil aslında daha cok ciceksi kremsi bir koku
L’INTERDIT GIVENCHY
bu parfümü de çoooook övüyorlar ama deneme şansım olmadı daha
Buda inanılmaz güzel ve farklı bir koku. Severek kullandıgım koleksiyonumun arasında suan tavsiye ederimL’INTERDIT GIVENCHY
bu parfümü de çoooook övüyorlar ama deneme şansım olmadı daha
Canım este lauder parfümlerinin kalıcılığı az mı oluyor sanki?este lauderin modern muse parfümünü önerebilirim vanilyada vardır içersinde hanımelide var şekerli değil tabii onu belirteyim ama çok güzeldir kokusu tavsiye ederim.
Aslında evet kalıcılığı az oluyor kokularının modern muse parfumude öyle çok kalıcı olduğunu söyleyemem ama hiç duyulmicak gibi de değil hani orta kararda oluyor genelde öyle çok ağır kokusuda yoktur este lauderin hep genele hitab ediyor orta karar oluyor :) sensuous serileride öyle mesela hiç ağır değiller :)Canım este lauder parfümlerinin kalıcılığı az mı oluyor sanki?
Kendim hiç kullanmadım ve denemedim de ama kullandığını söyleyen kişilerden hiç koku gelmiyor canım, çok az sıkıyorlar diye düşünmüştüm ben de. Mesela arkadaşım kullanıyor, öğlen civarı parfümlerden bahsederken sabah sıktığını söyledi ama ben kokusunu hiç alamadımAslında evet kalıcılığı az oluyor kokularının modern muse parfumude öyle çok kalıcı olduğunu söyleyemem ama hiç duyulmicak gibi de değil hani orta kararda oluyor genelde öyle çok ağır kokusuda yoktur este lauderin hep genele hitab ediyor orta karar oluyor :) sensuous serileride öyle mesela hiç ağır değiller :)
zaten çok pahalılar hani sıktımmı insan kokusu duyulsun istiyor doğal olarak okadar para veriyorum bari kokayım diyorsun :) bende satın alıp kullanmadım hiç sephoralarda denediğimden biliyorum bazı denediklerim kıyafetimden çıkmıyor ama esteninkiler kalmıyor hiç :)Kendim hiç kullanmadım ve denemedim de ama kullandığını söyleyen kişilerden hiç koku gelmiyor canım, çok az sıkıyorlar diye düşünmüştüm ben de. Mesela arkadaşım kullanıyor, öğlen civarı parfümlerden bahsederken sabah sıktığını söyledi ama ben kokusunu hiç alamadım.
O yüzden de bu markanın hiçbir parfümünü deneme ihtiyacı duymadım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?