• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanimalr lutfen bana yardimci olun

kelebegnomru

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
247
110
23
Esimle evleneli 5 ay falan oldu annesine babasina anne baba demiyorum cunku gercek kisilige sahip degiller bileziklerimi vermediler siparis vercez diyip duruyor yok cenazemizin 40-50 si cikmadi diye dugunu yapmadilar esimde hergun siddet uyguluyor demiyorum diye. Ailemin yanina gondermiyor kavgayla dovusle ikimz gidiyoruz dun kardesim geldi kalmaya babama zorla mesaj attrdi kardesimi al yanimdan diye cok yoruldum kizlar ramazan bayramina bikac gun kalada canma bile kiymaya kalktim 2 gun yogun bakimda kaldim duzeldi sandim esim ama hala ayni ben ailesiyle evlenmedim onunla evlendim bana adam gbi analik babalik etseler derim bugun de eve gelmeyecegini dedi babam harclik verdi 300 tl onuda aldi gitti gececiydi calisma saati ama nereye gidiyo ne yapacak bilmiuorum tek dedigi sey seni aldaticam demesi kac kere evden kovdu yuzsuzsun diyor cekecek cilemmi vardi anlamadim suanda da kotuyum yardim edin..

canım konunun yeri burası değil bdv ye açmalıydın.
ayrıca eşin neden dövüyor anlamadım ailesiyle aran kötü diye mi? kendi ailene neden söylemiyorsun o yokken ?

Adam seni dövuyo, seni intihar ettirecek kadar hayatini mahfediyo, elinden parani aliyo ve seni aldatmaya gidiyo?? Ve bunlar senin evliligin ilk aylarinda oluyo?? Ve sen hala napmaliyim diyon??

Arkadasim sen bu kadar degersizmisin?? Sende bi insan evladi degilmisin? Niye bu kadar aci cektiriyon kendine?

Ayrica bastaki adam kelimesi icin ozur dilerim. Cok yersiz oldu.

Back