- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 28
- Konu Sahibi Pinterest35
Reglim yarın 2. Günü olucak eğer hasta olmazsam test yapmalı mıyım yoksa daha ne kadar beklemeliyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son adet günüm 18 ocaktıSon adet günün ne zamandı evde test yapabilirsin eğer bisey varsa kan ver bence ben çok yaşadım o yüzden umutlanmadı isyemem varsa da çok mutlu olurum
Reglim yarın 2. Günü olucak eğer hasta olmazsam test yapmalı mıyım yoksa daha ne kadar beklemeliyim?
Yapın içiniz rahat etsin güvenilir bi marka alin ama bazıları bozuk çıkabiliyoBende aynı durumdayım geçen ay adet söktürücü ile ayın 4 ünde oldum 10 da kesildim hala olmadım sizce test yapmalımıyım
Çok stresli işler ya adet söktürücüden sonraki ay ne zaman adet görülür bilmiyorum kiYapın içiniz rahat etsin güvenilir bi marka alin ama bazıları bozuk çıkabiliyo
5 aylık evliyiz ve bu ay ilk kez denedik , belirti olarak 4 5 gün önce kasıklarım ağrıdı adet ağrısı gibi baya sürdü ve o günden beri gaz sorunum başladıBenim fikrim evde bi test alıp deneyin sonradan üzülmeyin belirti falan var mi peki çok soru sordum ama
Ve göğüs hassasiyetim var dokununca acıyorPeki ne kadardır evlisiniz yeni mi
Selam canım adetim iki gün gecıktı ben yaptım çok silikti hamileyim . Eğer negatıf cıksa bıle üzülme çünkü adet olana kadar tekrarlarsın testi ben ilk testte ckmadı iki üç kez yaptm ertesi gün hayalet çizgi vardıReglim yarın 2. Günü olucak eğer hasta olmazsam test yapmalı mıyım yoksa daha ne kadar beklemeliyim?
Bugun 5. Günü canım hafif ağrılar var kasıkta acaba hastalanıcam mı bilemedimSelam canım adetim iki gün gecıktı ben yaptım çok silikti hamileyim . Eğer negatıf cıksa bıle üzülme çünkü adet olana kadar tekrarlarsın testi ben ilk testte ckmadı iki üç kez yaptm ertesi gün hayalet çizgi vardı
12sinde yaptım negatif cıktı birde yarın yapıcamYerleşme yapıyoda olabılır test yaptn mı