Hanilelik testi yapmalı mıyım

Pinterest35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
1.093
1.181
28
Reglim yarın 2. Günü olucak eğer hasta olmazsam test yapmalı mıyım yoksa daha ne kadar beklemeliyim?:KK43:

Son adet günün ne zamandı evde test yapabilirsin eğer bisey varsa kan ver bence ben çok yaşadım o yüzden umutlanmadı isyemem varsa da çok mutlu olurum

Benim fikrim evde bi test alıp deneyin sonradan üzülmeyin belirti falan var mi peki çok soru sordum ama

Valla bende benzer durumları çok yaşadım evet çok stresli artık kafama takmamaya çalışıyorum ne zaman olcağı konusunda da bilgim çok açıkçası ama test alın derim eğer belirti falan varsa emin olun

Benim fikrim evde bi test alıp deneyin sonradan üzülmeyin belirti falan var mi peki çok soru sordum ama
5 aylık evliyiz ve bu ay ilk kez denedik , belirti olarak 4 5 gün önce kasıklarım ağrıdı adet ağrısı gibi baya sürdü ve o günden beri gaz sorunum başladı

bence her ihtimale karsi test Yap bebek var yada yok. sonra benim gibi bilmeden hamile kalir sacma sapan sebeblerle bebegin. duser Allah Korusun. tedbirli olmak gerek

Reglim yarın 2. Günü olucak eğer hasta olmazsam test yapmalı mıyım yoksa daha ne kadar beklemeliyim?:KK43:
Selam canım adetim iki gün gecıktı ben yaptım çok silikti hamileyim . Eğer negatıf cıksa bıle üzülme çünkü adet olana kadar tekrarlarsın testi ben ilk testte ckmadı iki üç kez yaptm ertesi gün hayalet çizgi vardı

Selam canım adetim iki gün gecıktı ben yaptım çok silikti hamileyim . Eğer negatıf cıksa bıle üzülme çünkü adet olana kadar tekrarlarsın testi ben ilk testte ckmadı iki üç kez yaptm ertesi gün hayalet çizgi vardı
Bugun 5. Günü canım hafif ağrılar var kasıkta acaba hastalanıcam mı bilemedim

X