• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanilelik olabilirmi

Dudu kusu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
371
En iyi cevaplar
1
150
103
25
Kızlar adet gunume 6 gün kala şu normal 5 tllik testlerden yaptim fotorafta gorundugu gibi cikti silik silik daha sonra babystar erken gebelik testi gordum internette ondan siparis verdim onu yaptim 5 gun kala onda hicbisey cikmadi hic bi belirtim yok ne adetle ilgili ne hamilelikle ilgili

Eklentiler

• 20190624_121213.jpg
    20190624_121213.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar adet gunume 6 gün kala şu normal 5 tllik testlerden yaptim fotorafta gorundugu gibi cikti silik silik daha sonra babystar erken gebelik testi gordum internette ondan siparis verdim onu yaptim 5 gun kala onda hicbisey cikmadi hic bi belirtim yok ne adetle ilgili ne hamilelikle ilgili
Bence biraz daha bekleyin adet gününüzde test yapin bidaha

teserlerin veklemiş ve çizgi konturol çizgisinde olabilir çünkü normal gebelik testleri 5 önce gösterme tam adetin geleceği zaman yapacaksın yada gecikince ozaman gösterir ama erken gebelik testi 5 önce gosterir

Bunlari yapali 3 gun oldu zaten ondan sarardi ilk yaptigim zaman fotosu yokdu o yuzden bugun cektim tamam canim bekliyorum gunu geldiginde yapiyim bide bakalim

Back