Hani kız eskort değildi...Şuanda evli bir adam hanımı tarafından basıldı!!!

aynurkoca2

Ama bütün dumanların altında ateş vardır.
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
315
81
Burda daha önceden açtığım konudaki kız gerçekten evi kötü amaçları için kullanıyormuş.Bir kadıncağız kocasının sürekli bu kıza geldiğinden şüphelenip evi bastı. Hem de kayın babasıyla gelmişi adamcağızın tansiyonu çıktı, zorla düşürdük. Öğrencidir diyenler okur umarım çok üzüldük

haklı çıkınca başın göğe mi erdi yani

o adam oradaki eskorta gitmese başkasına gidecektir illa ki

evden attılar mı kadını

Üzgünüm demiştim, sevindim demedim emin olun o sesleri her gece siz de dinleseniz aynı tepkileri verirdiniz, tüm sesleri tuvalet boşluğundan gelip evde yankılanıyor. Başka yerde de yapar tabi ama daha sessiz olabilir en azından. Sonuçta aileler yaşıyor. Siz dinlemek ister miydiniz? İnanın çok kötü sesler konu da bu zaten yoksa onun varlığı filan değil. Acayip sesler...

tabi ki istemezdim yetkililere şikayet ederdim,gerisine karışmazdım
sonuç çıkardılar mı kadını kurtuldunuz mu?

yorumlara bakınca şaşırıyorum gercekten.....dalga gecmenin anlamı yok bence.Allah ıslah etsin o kızıda evine aldıkalrınıda

evi mi bastılar?
haneye tecavüz olmuyor mu bu ?
Onlar hanece gelmiş zaten, kendi eşi ve babası, telefonla aramışlar telefon sesi içeriden gelince zaten açmak zorunda kalmış, bu durumda hane orası değil asıl hane amca ve hanım oluyor zaten, orası kimin hanesi, yüzlerce adam geliyor zaten

Peki biz size ne gibi bir yardımda bulunabiliriz?

İlk konunuzda polis çağırın evinizden sesleri dinletin ve uyarmalarını isteyin ya da ev sahibiyle apartman olarak durumu görüşün yazıldı zaten.
Şimdi farklı ne duymayı bekliyorsunuz? Ne yapalım?

Üslubunuzu bozmuyorsunuz bu yüzden bir sürekliliğiniz var ama niyetiniz çok açık. Anlaşılmadığını sanmayın ya da buradaki hanımların saf oldugunu. devam edin bakalım nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…