Çatlaklar Hani çatlaklar geçmezdi ??? demekki bir umut var!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

reny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
74
0
Çok mutluyum şu an dailmail i okurken kate beckinsale in sahilde bikinili fotoraflarını gördüm pürüzsüz bir cildi vardı ahh ne güzel dedim sonra aklıma daha önceden kate in gögüslerinin bembeyaz ve baya derin çatlaklarının gözüktüğü resim aklıma geldi sonra dedim acaba yanlış mı hatırlıyorum sonra goggle resimlerde kate beckinsale stretch marks diye arattım ve hiç yanılmamışım aynı kadın nasıl olyoda çatlaklarından tamamen kurtulmuş oluyo ??

annem catlak konusunda her serzenısımde bana onlardan kurtulamayacagımı mantıken bıle bunun mumkun olmadıgını derının adeta yırtıldıgını nasıl olurda orda ız kalmayacagını falan bıcok kez konusmustur halen de konusur...az kılo alımı ve verimi vede cılt kurulugu yuzunden bedenımde olusan catlaklarda artık sahsen umıdım yok..yada mucızevı krem gıbı seylere ınanmıyorum artık...senın dedıgınse canım bende bır fotomontaj yada ne bılıyım bı yanıltmaca...cunku boyle bırsey gercekse asrın olayı olur..ama bence bunlarla yasamaya alısmalıyız..:2:

canı sen fotorafları gördünmü ?? fotomontajla alakası yok bende inananamıyorum ama sadece kate beckinsale stretch marks diye arat daha sonra dailymail in sitesindeki sahildeki resimlerine bak ( dailymail bir ingiliz gaste )

canlar onların imkanları sınırsız duyduğum kadarıyla deriyi yenileyen makinelere giriyolarmış bu devirde paran varsa herşey olur...

katılıyorumm..paran varsa borun da dudugunde oter bu devırde o zaman kopyanı bıle yaptırırsın en pürüzsüzünden.. :1ninca:

valla ben kesin ne yaptırdıklarıını bulabilsem araba , çanta , saat ne varsa feda ederim eger bu lanet şeylerden kurtulcaksam..

ay fotolara mı inanıyorsunuz canım ya...teknoloji..........:)

çatlaklar tamamen geçmz..sadece incelir ve rengi solar o kadar.

parayı veren düdüğü çalar onlarda para bol herşeyi yaptırıyolar cilt yenilemesi lazerler masajlar hemde uzman ellerde

X