fascination Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Mart 2010 2.653 6 0 Bursa 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #21 Ameliyattan sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar`ı gördüm, cehennemdeyim sandım!..` Ahmet Çakar.delikafaduldendelikafaduldenkoptum `Şimdi Abidin İngilizce şarkısını söyleyecek İspanyolca...` Gamze Özçelik
Ameliyattan sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar`ı gördüm, cehennemdeyim sandım!..` Ahmet Çakar.delikafaduldendelikafaduldenkoptum `Şimdi Abidin İngilizce şarkısını söyleyecek İspanyolca...` Gamze Özçelik
Y yemektarifleri chef Kayıtlı Üye 23 Haziran 2010 135 1 46 İstanbul 3 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #22 aaah ah bu adam Ankarayı yönetiyor..
benimadimkirmizi Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2010 7 0 36 İstanbul 4 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #23 kitleyici ne ki izleyici gibi bişi mi acep. ama okurken feci gülesim geldi, işyerindekiler gerçekten çalışmadığımı anladılar.
kitleyici ne ki izleyici gibi bişi mi acep. ama okurken feci gülesim geldi, işyerindekiler gerçekten çalışmadığımı anladılar.
nazz81 artık mutluyum Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2009 2.611 110 163 43 4 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #24 sonay dikkayanın yaptığı gaf tam olmuş:roflol:
S seker_parem Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Eylül 2010 111 0 46 - Yurtdışı 2 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #25 Ameliyattan sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar`ı gördüm, cehennemdeyim sandım!..` Ahmet Çakar :roflol: cehenneme hoşgeldin reha muhtarın misafirisin gel şöyle otur bir soğuklan önce kaydirigubbakcemile3
Ameliyattan sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar`ı gördüm, cehennemdeyim sandım!..` Ahmet Çakar :roflol: cehenneme hoşgeldin reha muhtarın misafirisin gel şöyle otur bir soğuklan önce kaydirigubbakcemile3
eSmerimSin Guru Kayıtlı Üye 12 Mart 2012 6.569 396 373 Diğer 19 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #26 tabıkı dıkızyon dersı ahahah
Alsimi Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2012 1.391 124 113 20 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #27 `Azra Akın bozuk olan Türkçesini değiştirmek için dikizyon dersleri almaya başladı...` Sonay Dikkaya.
`Azra Akın bozuk olan Türkçesini değiştirmek için dikizyon dersleri almaya başladı...` Sonay Dikkaya.
D DatluCadu 5 dakkaya hazırım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 22.576 769 413 45 20 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi angelike #28 `Hüsnü Güreli`nin Sergen`i evine çağırıp işini bitirdiğini ben kendim biliyorum...` Sansal Büyüka. `Halk arasında langırt derler...` Melih Gökçek, masa tenisini tarif ediyor. `Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...` Ceylan. `Büyük bir yerde yaşayayım diye bir klostrofobim yoktur...` Mustafa Sandal. `Kocamı çok seviyorum, onu bir ay görmesem özlüyorum...` Arzum Onan. Yeni bir müzik türü var mesela, R&B diye...` Özcan Deniz. hepsi çok komik yaaa
`Hüsnü Güreli`nin Sergen`i evine çağırıp işini bitirdiğini ben kendim biliyorum...` Sansal Büyüka. `Halk arasında langırt derler...` Melih Gökçek, masa tenisini tarif ediyor. `Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...` Ceylan. `Büyük bir yerde yaşayayım diye bir klostrofobim yoktur...` Mustafa Sandal. `Kocamı çok seviyorum, onu bir ay görmesem özlüyorum...` Arzum Onan. Yeni bir müzik türü var mesela, R&B diye...` Özcan Deniz. hepsi çok komik yaaa