• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hangisinin gafı daha komik?:))

Hangisinin gafı daha komik?

• Ankete Katılan
    62
Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...` Ceylan:teytey::teytey::teytey:

hadi kitleyiciler ne duruyorsunuz oy kullanın:Roflol::Roflol:

Komik buldugum iki secenege oy verdim..
Dikizyon dersleri alan Azraya da basarilar,hahaha:))))

`Hüsnü Güreli`nin Sergen`i evine çağırıp işini bitirdiğini ben kendim biliyorum...` Sansal Büyüka.hahah çok guldum yaaa....

yasemin kozanoğlunun cevabı gzel olmuş z farfi ile başlayan bu durumda zemal sunal olmalı biz yanşıl biliyoruz demek :):):)

Ameliyattan sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar`ı gördüm, cehennemdeyim sandım!..` Ahmet Çakar.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::teytey:

Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...` Ceylan. :))

`Ameliyattan sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar`ı gördüm, cehennemdeyim sandım!..` Ahmet Çakar. 4 25.00%
`
Şimdi Abidin İngilizce şarkısını söyleyecek İspanyolca...` Gamze Özçelik. 3 18.75%

`Hüsnü Güreli`nin Sergen`i evine çağırıp işini bitirdiğini ben kendim biliyorum...` Sansal Büyüka. 4 25.00%

`Halk arasında langırt derler...` Melih Gökçek, masa tenisini tarif ediyor. 1 6.25%

`Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...` Ceylan. 8 50.00%

`Azra Akın bozuk olan Türkçesini değiştirmek için dikizyon dersleri almaya başladı...` Sonay Dikkaya. 6 37.50%

`Entel de insandır...` Kibariye, Ebru Gündeş Show`da. 1 6.25%
`
Kemal Sunal` Yasemin Kozanoğlu, kendisinden `Z` ile başlayan bir ünlü söylemesi istendiginde... 4 25.00%

`Kocamı çok seviyorum, onu bir ay görmesem özlüyorum...` Arzum Onan. 4 25.00%

`Büyük bir yerde yaşayayım diye bir klostrofobim yoktur...` Mustafa Sandal
.

`Kim yaparsa yapsın yapmasın.` Süleyman Demirel`in fişleme konusundaki yorumu.

Azra Akın bozuk olan Türkçesini değiştirmek için dikizyon dersleri almaya başladı...` Sonay Dikkaya
bu iyiymiş kaydirigubbakcemile3

`Azra Akın bozuk olan Türkçesini değiştirmek için dikizyon dersleri almaya başladı...` Sonay Dikkaya.

Hüsnü Güreli`nin Sergen`i evine çağırıp işini bitirdiğini ben kendim biliyorum...` Sansal Büyüka.
Siz hiç futbol topuyla karşılaştınız mı Tan Bey?` Gülgün Feyman

dikizyon cok komik ama benim favorim Birand :D
" Yarin da kimselere vermeyin "
:D

Back