• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangisini yaptırmalıyım?

misscheery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
195
0
26
İzmir
Kızlar merhaba;
Size birşey danışmak istiyorum. Önümüzdeki hafta çalışmaya başlıyorum ve bugün hazırlıklara başlayıp kuaföre gittim kaş, manikür falan. Derken kuaför bana ben olsam saçlarında değişiklik yapardım dedi. Ben de kötü mü dedim kem küm etti. Benim saçlarım oldukça cansız, geçen yıl bob model diyorlar ya ondan kesitirip pişman olmuştum biaz uzayınca bu yıl dümdüz kestrdim. Omuzlarımın 4 parmak kadar altında. Saçlarımı daha önce boyattığım ve yıprattığını düşündüğüm için boyamamaya karar vermiştim ama kadın aklımı çeldi. Diyorki gel balyaj yapalım bal köpüğü. Ben de kısalara pek balyaj yakıştıramıyorum hele hacimsiz olunca. Sanki basit duracakmış gibi. Size anlattığım saç boyu ve canszıszlığını göz önünde tutarak bana yardımcı olursanız sevinirim;
3 seçenek koydum önüme;
1) Balyajı dene (Bu arada yaptıran var mı aranızda yıpratır mı saçı? Normal boya gibi mi yoksa?)
2) Koyu kahve boya (Koyu tonları seviyorum)
3) Kuaförler para kazanma derdinde hiç bir şey yapma.
Sizce hangi şıkkı yapmalı :confused:

Kızlar merhaba;
Size birşey danışmak istiyorum. Önümüzdeki hafta çalışmaya başlıyorum ve bugün hazırlıklara başlayıp kuaföre gittim kaş, manikür falan. Derken kuaför bana ben olsam saçlarında değişiklik yapardım dedi. Ben de kötü mü dedim kem küm etti. Benim saçlarım oldukça cansız, geçen yıl bob model diyorlar ya ondan kesitirip pişman olmuştum biaz uzayınca bu yıl dümdüz kestrdim. Omuzlarımın 4 parmak kadar altında. Saçlarımı daha önce boyattığım ve yıprattığını düşündüğüm için boyamamaya karar vermiştim ama kadın aklımı çeldi. Diyorki gel balyaj yapalım bal köpüğü. Ben de kısalara pek balyaj yakıştıramıyorum hele hacimsiz olunca. Sanki basit duracakmış gibi. Size anlattığım saç boyu ve canszıszlığını göz önünde tutarak bana yardımcı olursanız sevinirim;
3 seçenek koydum önüme;
1) Balyajı dene (Bu arada yaptıran var mı aranızda yıpratır mı saçı? Normal boya gibi mi yoksa?)

3. sıkkı eledım cunku bıdefa kafanıza gırmıs bu fıkır ıllakı boyanacak o saclar kadın mılletıyız malum bırbırımızı tanırız.1.sıkka gelınce balyaj her kuoforun harcı degıl sacı dahada yıpratır yıprattıgıda bısey degıl onemlı olan bıseye benzemesı.zaten sacınız ınce daha ınceltmeyın.2.sık bence en mantıklısı.alın ıstedıgınız bır rengı evde boyayın.cunku kuaforler neler koyuyor neler ıcıne.koyu renklerın tutturamadım olayıda yok alın karıstırın surun bıttı.

Peki balyaj neden yıpratıyor saçı? Yani aslında o da bildiğimiz boya değil mi? Sadece saçın farklı yerlerini farklı bir renge boyama? Yoksa değişik bir işlem de yapılıyor mu?

Bence 3. :ssz:siz sorunca kem küm etmiş mantıklı bir önerme sunmamış ki. ŞU yüzden kötü gibi. Ama illaki boyamak isterim diyorsanız koyu renkler saçı canlı ve gür gösteriyor.

Bence güzel bir kahve tonuna boya ve yağlarla bakım yapmaya başla,saçların kendine gelsin elletme hiç. Bende kahve tonlarını çok seviyorum hem doğal duruyor hemde sağlıklı.. hatta şu rengi yapabilirsin ;

$anne_hathaway_1213821749.jpg

Kızlar merhaba;
3 seçenek koydum önüme;
bence kimsenin etkisinde kalma sonra istenmeyen bir sonuç oldu mu çok pişman oluyorsun

Teşekkürler kızlar.
@Esralorin , @serperim ben de koyu renklerin saçı daha gür ve sağlıklı gösterdiği düşüncesindeyim.
@Sorunlukadin kuaförler gidince insanı ikna etmek için bin türlü dil döküyor, ben de acaba o kadar kötü mü diye düşünmeye başladım böyle ısrar edilince.
Koltuğa bir oturmaya gör işte.
Şimdilik bekleme kararı aldım. Saçlarım cansız hacimsiz olunca bir süre bakıma alayım. Biraz araştırdım Body shp hacimlndrici grubu beğendim. Sizin önerileriniz varsa da bu konuda seve seve dinlerim.

Canım benim saçlarım kıvırcıktı çok güzel buklelerim oluyordu.Kuaföre gittim biraz kısaltmak için kadın aramakas atalım saçların çok kabarık dedi.Ben de kıvırcıklık bozulmaz dimi dedim.O da tabiki bozulmaz hem çok güzel görünür dedi.Ben de kabarıklıgından biraz rahatsız oluyordum .tamam dedim .aramakas attı ve artık saçlarım kıvırcık olmuyor lanet birşey oldu.O kadının saçını başını yakasım var

Sorma işte denk geldi mi geliyor öyleleri. Benim de saçlarım neredeyse belime geliyordu geçen yıl biraz kestireyim diye gittim. Israr ısrar derken saçlarımı bu lanet bob model midir nedir ona kesti. Hem kısacık oldu, zaten kolay kolay uzamaz bi de bu modelde önü uzun arkası kısa rezil gibi uzadı. Kuaförlerinn hemen dediğini yapmamak lazım. Ama insan bir bildikleri var diye hemen uyuyo onlara

Sorma işte denk geldi mi geliyor öyleleri. Benim de saçlarım neredeyse belime geliyordu geçen yıl biraz kestireyim diye gittim. Israr ısrar derken saçlarımı bu lanet bob model midir nedir ona kesti. Hem kısacık oldu, zaten kolay kolay uzamaz bi de bu modelde önü uzun arkası kısa rezil gibi uzadı. Kuaförlerinn hemen dediğini yapmamak lazım. Ama insan bir bildikleri var diye hemen uyuyo onlara

Back