A Ayseylmaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2019 9 1 1 45 19 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #1 Kızlar pelvik agrım akıntım parca dusurmem var sızce bu doktorlardan hangıne gıtmelıyım Gıttıgınız var mı. Enfeksıyon testlerı guvenılır mı Kagan kocatepe Cagdas aslan Filip tashan Yasemin cekmez Ercan bastu Ozkan ızdamar Banu cıftcı
Kızlar pelvik agrım akıntım parca dusurmem var sızce bu doktorlardan hangıne gıtmelıyım Gıttıgınız var mı. Enfeksıyon testlerı guvenılır mı Kagan kocatepe Cagdas aslan Filip tashan Yasemin cekmez Ercan bastu Ozkan ızdamar Banu cıftcı
bireylulmasali Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Haziran 2019 2.104 2.704 53 19 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #2 Banu çiftçi çok beğendiğim bir doktordur
A Ayseylmaz Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2019 9 1 1 45 19 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #3 ilaveten90 .!.: Banu çiftçi çok beğendiğim bir doktordur Genişletmek için tıkla... Peki gittiniz mi
Y Yildizkrcvl Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2019 18 10 8 44 20 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #4 Yasemin Çekmez benim doktorum. Bebeğime sayesinde kavuştum. Allah ondan razı olsun
T tugcesahin99 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2019 78 82 38 4 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #5 Yildizkrcvl .!.: Yasemin Çekmez benim doktorum. Bebeğime sayesinde kavuştum. Allah ondan razı olsun Genişletmek için tıkla... Benim doktorumda yasemin hanım çok memnunum
Yildizkrcvl .!.: Yasemin Çekmez benim doktorum. Bebeğime sayesinde kavuştum. Allah ondan razı olsun Genişletmek için tıkla... Benim doktorumda yasemin hanım çok memnunum
B Bade_badee Benimle kaL 💕💕 Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2017 585 865 53 7 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #6 Çağdaş aslan'a gidiyorum. Ablamin bebisleri banada umut oldu. Doktorumu seviyorum memnunum
EfervesaN Guru Kayıtlı Üye 13 Aralık 2011 2.918 1.353 398 9 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #7 Ercan baştu, gittim çok memnun kaldım
A Aleyna33 Üye Kayıtlı Üye 27 Aralık 2020 39 1 16 46 26 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Ayseylmaz #8 Ayseylmaz .!.: Kızlar pelvik agrım akıntım parca dusurmem var sızce bu doktorlardan hangıne gıtmelıyım Gıttıgınız var mı. Enfeksıyon testlerı guvenılır mı Kagan kocatepe Cagdas aslan Filip tashan Yasemin cekmez Ercan bastu Ozkan ızdamar Banu cıftcı Genişletmek için tıkla... Dr Ercan baştuyu tercih ederim.genç yaşinda profesör olmuş işinde uzman bir doktor
Ayseylmaz .!.: Kızlar pelvik agrım akıntım parca dusurmem var sızce bu doktorlardan hangıne gıtmelıyım Gıttıgınız var mı. Enfeksıyon testlerı guvenılır mı Kagan kocatepe Cagdas aslan Filip tashan Yasemin cekmez Ercan bastu Ozkan ızdamar Banu cıftcı Genişletmek için tıkla... Dr Ercan baştuyu tercih ederim.genç yaşinda profesör olmuş işinde uzman bir doktor