Hangisini seçmeliyim?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Arkadaşlar ne olur bana yardım edin kaç gündür düşünmekten kafayı yiyeceğimm. Malum Lys sınav sonuçları açıklandı artık tercih dönemindeyiz. Sene başından beri aklımdaki tek bölüm Hemşirelikti ve şimdi bu bölümü tercih edeceğim. Fakat iki seçenek arasında sıkıştım kaldım. Acıbadem Üniversitesi ve İstanbul Bilim Üniversitesi! Her ikisinide burssuz tercih edeceğim için ikiside olur büyük ihtimalle. Ama ilk sıraya hangsini yazacağım çok önemli. Hangisini yazarsam büyük ihtimalle oraya yerleşeceğim. Ve ben hangisini seçmeliyim bir türlü karar veremiyorum yanlış tercih yapmaktan çok korkuyorum. Ne olur bir yardım edin :14:

Websitelerine baktım ama pek anlayamadım. İkisi de güzele benziyor. İyi araştırmak lazım. Ekşi sözlükten bakabilirsin aslında.

akademik kadrolarına bak
okulları git gör
merkeze ve sana yakın olmalarına bak
ilk tercihe yazdığında burs imkanı var mı ona bak
hazrlık var mı ona bak
yurt dışına öğrenci gönderebiliyor mu ona bak
en önemlisi gidip görmen.

Acıbadem tavsiyemdir. Ancak ;

Kararınızı araştırıp mutlaka kendiniz vermelisiniz.

İnsan yanlışa bile kendi doğrusuyla gitmeli en nihayetinde. Başarılar :)

akademik kadrolarına bak
okulları git gör
merkeze ve sana yakın olmalarına bak
ilk tercihe yazdığında burs imkanı var mı ona bak
hazrlık var mı ona bak
yurt dışına öğrenci gönderebiliyor mu ona bak
en önemlisi gidip görmen.

Istanbul bilim bana daha yakin orucken biraz zor olur diye dusunyrm ama bakalm gidip gormeyode düşünüyoruz. Teşekkür ederim.

Tabii ki acıbadem kıyaslama bile yapılmamalı :) Acıbademin sağlık alanında ne kadar başarılı olduğunu göz önüne alırsan bilime dönüp bakmazsın. Hem acıbadem mezunlarına iş imkanı da sağlıyor atanamazsa kendi bünyesinde çalıştırıyor.
Bu arada bende acıbadem burssuz yazdım umarım bölümdaş oluruz :))

Acıbadem tavsiyemdir. Ancak ;

Kararınızı araştırıp mutlaka kendiniz vermelisiniz.

İnsan yanlışa bile kendi doğrusuyla gitmeli en nihayetinde. Başarılar :)

Cok araştırdım sene başından beride araştırıyorum ve dediğiniz gibi dogru kararı vermek istiyorum pişman olmak istemiyorum. Bu yüzden isin içinden cikamiyorum ya zaten :) Teşekkür ederim :1:

Tabii ki acıbadem kıyaslama bile yapılmamalı :) Acıbademin sağlık alanında ne kadar başarılı olduğunu göz önüne alırsan bilime dönüp bakmazsın. Hem acıbadem mezunlarına iş imkanı da sağlıyor atanamazsa kendi bünyesinde çalıştırıyor.
Bu arada bende acıbadem burssuz yazdım umarım bölümdaş oluruz :))

Istanbul bilimde florance n. de iş imkanı sağlıyormus. Acıbadem gerçekten kaliteli ve başarılı :) Cok guzel olur gerçekten olursak :)

Tabıı kı acıbadem ... Bır arkadas bunun acıklamasını bıle yapmıs canımm ...
Basarılarr

Back