Doğuma Hazırlık hangisini önerirsiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SiBeL

oğlum ve kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
516
9
arkadaşlar geçen ay doktorumuzun yanılması üzerine kız ismi için konu açmıştım ama sırnaşık şey artık doktorumuz oğlumun olacağını kesinleştirdikten sonra yine sizlere danışmak istedim :emir_bebek:

oğlumun adı Ege olacak ama ikinci bir isim daha istiyoruz sizce hangisi daha güzel ve kulağa hoş geliyor?

Miraç Ege ilk tercihimiz
Kerem Ege eşim Kerem istemiyor ama yinede yazayım yorumlarınız etkili olabilir ona karşı yerimseniben
Batın Ege
Berat Ege

Bence Miraç Ege güzel
Benim ismim (Esra) miraçla ilgili oldugu için severim o isimi:)

teşekkür ederim Esra, senin isminde çok güzel evet beğeniyorum bende zemuszemus

kardelen teşekkür ederim.
insan kendi çocuğuna hiç bir ismi konduramıyor çok kararsız kalıyor, sizlerin sayesinde artık netleşecek
inşallah,30+3 teyiz artık :ecrin_bebek:

Ben olsam tek başına Ege ismini tercih ederdim.
Batın'ın ilk aklıma gelen manası karın, pek çok kişi için de böyle.
Miraç, Berat... hep arapça isimler ve güzelim Türk isimleri dururken arapça isimler koymaya son derece karşıyım.

Batın ismini başka bir konu içinde bilgi paylaşımında bulunuyoruz... oradan fikir alabilirsin...
Ege ismine aşığım ben... eğer minikim cinsiyetini gösterirde erkek derse doktorumuz bende Ege koyacağım... miniklerimiz adaş olur belki o zaman...
Bana göre kulağa hoş gelenler; Miraç Ege ve Berat Ege...

canım benim de oğlum olacaktı kız dedi doktor.oğlum olsaydı adı ege olacaktı ve eşimin adı yanına ek olacaktı.çok sevindim adına.miraç ege çok güzel.allah sağsalim kucağına almayı nasip esin inşallah hepimizin.

çok sağolun arkadaşlar, değerli fikirleriniz çok önemli benim için yerimseniben

X