• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hangisini kullanmalıyım? siz ne tavsiye ediyorsunuz?

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
kızlar merhaba...

bugun roll-on agda almak için markete gittim bir baktım çeşit çeşit türlülü türlü ağda çeşitleri var roll-on var kartuş var, el ağdası falan ne bilim konserve şeklinde olanları var da var.. şimdi yaz geliyor koltukaltları bacaklar tertemiz olmalı ben orada baktım baktım karar veremedim almak istediğimi de alamadım. normalde ılık ağda kullanıyorum ama spatulayla ince sürmesi bir dert yapış yapış olması bir dert. sonuç olarak hiç birini alamadım geri döndüm. KK da bir sorayım duruma göre yarın alırım dedim. sizin tavsiyeniz nedir? her bölgede rahatça kullanabileceğim karartmayan kolaylk sağlayan hangileri? siz kullanıp memnun kaldığınız ürünler hangileri?

bana bir yardımcı olursanız yarın gidip alıcam artık :1:

Son düzenleme:
vivet yada sesunun setleri var. 25-30 lira. elektrikli roll on sir ağda makinesi, 2 kartus, ağda bezi ve yağ bulunuyor içinde. Ben öneririm kesinlikle... 3 yıl önce aldım makineyi hala kullanıyorum bittikçe kartuş sir ağda alıyorum tertemiz ve yumuşacık yapıyor. Ben o zaman vivet markanınkini almıştım. Kartuş olarak pudralı pembe renk olanı tercih edebilirsin cildi çok tahriş etmiyor ve yumuşacık yapıyor... Şunu söyliyim tabi ben koltuk altımda hiç kullanmadım çünkü lazer yaptırdım, bacak ve bikini için kullandım kullanımı gayet rahattı, koltuk altı da öyle kolay oluyor mu bilmem... Hadi kolay gelsin :)

vivet yada sesunun setleri var. 25-30 lira. elektrikli roll on sir ağda makinesi, 2 kartus, ağda bezi ve yağ bulunuyor içinde. Ben öneririm kesinlikle... 3 yıl önce aldım makineyi hala kullanıyorum bittikçe kartuş sir ağda alıyorum tertemiz ve yumuşacık yapıyor. Ben o zaman vivet markanınkini almıştım. Kartuş olarak pudralı pembe renk olanı tercih edebilirsin cildi çok tahriş etmiyor ve yumuşacık yapıyor... Şunu söyliyim tabi ben koltuk altımda hiç kullanmadım çünkü lazer yaptırdım, bacak ve bikini için kullandım kullanımı gayet rahattı, koltuk altı da öyle kolay oluyor mu bilmem... Hadi kolay gelsin :)

tşk ederim bi an kimse bana cevap vermeyecek, KK üyeleri de maça sardı heralde dedim :1:

bahsettiğiniz makinalı ürünüde gördüm bugun fakat makinaların agdayı ısıtmadığı ve cabuk sogudugu gibi yorumlar okumuştum. oyüzden pek yanaşmadım daha sonra düşündüm tabi roll-on alacaksam kaynar suda eritmem mumkun olmayacak bu sefer kendimi yakıcam mazallah :40:

en güzel çözüm epilasyon ama onu yaptırmam için çalışıp para kazanmam gerekiyor :27: o yüzden iş hayatına atılana kadar askıya almıştım. lazere başlayana kadar ağdayla idare edicem artık. setlerden memnunsan yarın onlara tekrar bi göz atayım. yorumun için teşekkür ederim :42:

bende sesunun roll on makinesi var kol ve bacak için müthiş pratik bi şey incecik sürülüyor makine almadan önce cezvede ısıtayım dedim roll-on un başıda cezveyedeyip eridi makine çok büyük kolaylık konserveleri koltuk altı ve genital için kullanabilirsin ama kol ve bacak için roll on al ;bende hem sesu hemde vivet ağda vardı acaba hangisi iyi diye bir koltuk altımı vivetle diğerini sesu ile aldım sesu çok zor donuyor anca 3 kezde aldım vivetse bi sürüşte işi bitiriyor tüyler çıktığında da vivetle aldığım koltuk altım sesunun kine göre yarı yarıya azaldı

bende sesunun roll on makinesi var kol ve bacak için müthiş pratik bi şey incecik sürülüyor makine almadan önce cezvede ısıtayım dedim roll-on un başıda cezveyedeyip eridi makine çok büyük kolaylık konserveleri koltuk altı ve genital için kullanabilirsin ama kol ve bacak için roll on al ;bende hem sesu hemde vivet ağda vardı acaba hangisi iyi diye bir koltuk altımı vivetle diğerini sesu ile aldım sesu çok zor donuyor anca 3 kezde aldım vivetse bi sürüşte işi bitiriyor tüyler çıktığında da vivetle aldığım koltuk altım sesunun kine göre yarı yarıya azaldı

bgn aldım roll-on makinali setten içinde naturel olan sir agda var 2 adet en kısa sürede kullanıcam. vivet marka olanı aldım bakalım nasıl olacak (:

Back